Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger 100 m.o.h og er stadig omringet av sine middelalderlige bymurer. Gjennom en buet byport kommer man seg til byens torg hvor vi finner Tempelherrenes Tårn med sitt nå noe annderledes klokke. Klokken har kun seks tall og én viser, som kun går rundt fire ganger på døgnets 24 timer og en bjelle som blir slått av en hammer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En by kjent for sine utstillinger

Plassen som i dag har byens rådhus, ble bygget på 1300-tallet og tilhørte familien Caetani og i tårnet finner man en fast ustilling om Homo Sapiens og deres levekår. Utstillingen har også Neas kranie som er blitt funnet i en grotte i området, et område som har vært bebodd siden forhistorisk tid. Byens torg er møtestedet for byens beboere når de skal ta en aperitiff eller en is. Fra byens torg kan man gå langs Corsoen med de mange butikkene og en panoramisk terrasse, hvor man har utsikt til hele kyststrekningen med det blå havet foran seg og den grønne vegetasjonen bak seg.

Les mer om San Felice Circeo

Avstander

Fra San Felice Circeo er det følgende avstander: Roma 103 km, Anzio 70 km, Terracina 17 km, Gaeta 50 km og Sperlonga 35 km.

Sjul teksten
 
 
search map