Hotell i Sabaudia i Lazio

Il San Francesco Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette arkitektoniske og spennende hotellet med sin hvite og moderne profil ligger i et naturskjønt paradis midt blant sjøer, naturparker, skoger og lange, brede sandstrender. Hotellet ligger ved den pittoreske sjøen Lago di Sabaudia, en del av Circeo nasjonalpark, og har direkte forbindelse til Middelhavet.

Bo i en middelhavshage 400m fra stranden

Rundt hotellet finner du fine plener og imponerende gamle eukalyptustrær. Hvis du foretrekker å ta en dukkert i Middelhavet, er den nærmeste sandstranden bare 400 meter unna. Vil du ha flere inntrykk, er Roma bare en times kjøretur unna, eller hva med en seiltur til Ponza Island, fra San Felice Circeo.

Les mer om Il San Francesco Hotel

Restaurant og basseng

Hotellets restaurant tilbyr lokale spesialiteter med for eksempel buffalo mozzarella, fårericotta, villsvin og mange spennende desserter. I tillegg til restauranten er det et velværesenter med svømmebasseng, boblebad, treningsstudio og tyrkisk badstue. Andre fasiliteter på hotellet er; heis, TV-rom, solterrasse og utendørs er det både robåt og kano på sjøen, så vel som paraplyer og strandstoler på stranden.

Innbydende rom

Hotellet er innredet i lyse nyanser i en raffinert setting. Alle 27 rom er delt inn i tre kategorier (Classic, Deluxe og Suite), som alle har en fin utsikt over enten nasjonalparken eller Sabaudia sjøen. Rommene er lyse og fnt innredet, alle har bad med dusj og hårføner, aircondition, flatskjerm-TV, internett, minibar, telefon, oppvarming og safe. To av rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Les om rommene på Il San Francesco Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map