Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sabaudia ligger midt i et landskapsmessig paradis ved Sabaudiasjøen, Lazios flotte sandstrender, den høye Circeo-pynten og Nasjonalparken Circeo. Her er der altså lagt opp til en ferie spekket med opplevelser og mange utfordringer.

Dra på spennende utflukter

Byen er omgitt av Nasjonalparken Circeo med sine nydelige, speilblanke innsjøer og fine sandstrender ved Middelhavet. Nasjonalparken kulminerer med Circeo-fjellet - en imponerende pynt som ligger 541 m.o.h. med utsikt mot øya Ponza. Og innenfor en radius på bare 15-20 km kan du besøke de hyggelige, historiske kystbyene San Felice Circeo og Terracina - eventuelt Sperlonga litt lenger unna. Sist, men ikke minst, er Roma som frister med sine uvurderlige kulturskatter knappe 100 km unna.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Annerledes og fascinerende by

Under fascismen (1912-43) så mange nye byer dagens lys sør i Lazio. Byene skjøt ofte opp på kort tid og håndverkerne og entreprenørene jobbet natt og dag. Bygningene er preget av firkantede og monumentale konstruksjoner. De mange detaljene og ornamentene som du finner i barokken eksisterer ikke i fascismens arkitektur; her skulle alt være rasjonelt og funksjonelt. Sabaudia er et godt eksempel på en av disse fascistiske byene. Mange vil påstå at byen ikke er spesielt sjarmerende eller hyggelig da den ikke minner om mange av de karakteristiske middelalderbyene i Italia. Men det er nettopp dette som gjør byen interessant og fascinerende. Fire andre eksempler på byer i samme sjanger er Pontinia, Aprilia, Littoria og Pomezia.

Les mer om Sabaudia

Sjul teksten
 
 
search map