Hotell i Roma

Villa Pirandello

 
Villa Pirandello er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Pirandello er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kun fem minutter utenfor det historiske sentrumet

Dersom du ikke føler det er nødvendig å bo midt i Romas historiske sentrum vil nok Villa Pirandellos beliggenhet falle i smak. Hotellet ligger i en rolig gate omgitt av ambassader med militære vakter. Det er gangavstand til Trevifontenen og for å komme deg til sentrum behøver du bare å hoppe på bussen 20 meter unna. Sentrum nås med knappe 5 minutter med buss eller taxi.

Et sted med historie

Når du ser Villa Pirandello fofra avspeiler det en klassisk viktoriansk arkitektur, og innenfra fornemmer du at innredningen er inspirert av slutten 30-tallet. Villaen bærer preg av en unik, enestående og varm atmosfære. Personalets gjestfrihet er tvers gjennom ekte, og de gjør alt de kan for at ditt opphold skal bli så behagelig som overhodet mulig. Da Villa Pirandello er stedet den Nobelprisvinnende forfatteren Luigi Pirandello bodde fra 1933 til 1936 kan du fortsatt finne minner, kunstgjenstander og poesi fra Pirandello i hvert eneste rom i villaen.

Les mer om Villa Pirandello

God service

Når det gjelder service er du i svært gode hender her. Morgenen starter med en god frokost med mange sunne og gode produkter. Få andre trestjerners-hotell vil servere deg en ferskbrygget cappuccino, men her på Villa Pirandello er det ikke annet de heller vil. Når solen kommer frem vil du kunne drikke kaffen din ute på terrassen. Eller når du på slutten av dagen kommer hjem etter en lang sightseeingtur kan du ta plass med en forfriskning mens du fordøyer inntrykkene fra dagens opplevelser.
Villa Pirandello er en gammel villa med et klassisk preg som har fått et løft med moderne komforter som gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du bestemmer deg for å komme med bil kan du parkere på stedet for €20 per dag.

Varme og komfortable rom

Villa Pirandello har totalt 14 elegante rom. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, gratis Wi-Fi og privat bad med badekar og hårføner. Noen rom har balkong, avhengig av romtypen.

Les om rommene på Villa Pirandello

Sjul teksten
 
 
search map