Feriebolig i Roma

Vicolo del Canale

Leilighet B Leilighet A Leilighet B Leilighet C Leilighet C Leilighet C Leilighet C Vicolo C - balkong
 
Vicolo del Canale er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Vicolo del Canale er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sør i Trastevere ligger det smale og litt mørke smauet Vicolo del Canale som huser tre mindre leiligheter i en gammel eiendom fra 1500-tallet. Herfra hopper dere bare på buss 23 eller 280 som stopper like ved og som frakter dere til undergrunnsstasjonen Piramide på bare et par minutter.

Toromsleilighet A med 2/4 soveplasser (1 etg, ca.. 45 m²)
- Leilighet A ligger i første etasje og er omtrent 45 m² stor. Leiligheten har egen inngang fra gaten, stor stue med frittliggende takbjelker, en kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, litt mørkt soverom (uten vindu!) med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med satellitt-tv og gratis Wi-Fi.

Les mer om Vicolo del Canale

Treromsleilighet B med 4/6 soveplasser (2 etg, ca. 60 m²)
- Leilighet B ligger i andre etasje (u/ heis) og er omtrent 60 m² stor. Leiligheten består av en stue med dobbel sovesofa, et mindre og litt slitt kjøkken, et soverom med dobbeltseng, et bad/toalett, et soverom med to enkeltsenge og tilhørende bad/toalett. Leiligheten er utstyrt med satellitt-tv, vaskemaskin og gratis Wi-Fi.

Attic-leilighet C med 2 soveplasser (3 og 4 etg, ca. 40 m²)
- Leilighet C er fordelt på 3. og 4. etasje (u/ heis) og er omtrent 40 m² stor. Leiligheten består av et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar i tredje etasje. I fjerde etasje finner dere en liten stue, en kjøkkenkrok og en liten balkong vendt mot Tiberen. Leiligheten er utstyrt med satellitt-tv og gratis Wi-Fi.

VIGTIGT: Nøklene til leiligheten hentes i Via Monte Brianzo 58 mellom kl 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst på søndager eller italienske helligdager leveres nøklene av en taxisjåfør som kjører til leiligheten og det er derfor nødvendig å bestille taxi (se taxiprisene). Vennligst opplys forventet ankomsttid og evt flynummer ved reservasjon.

Bestill deres trivelige ferieleilighet i Trastevere

Se frem til livlige dager i den folkelige bydelen Trastevere, og til å utforske resten av Romas spennende gater. Bo i en enkel og koselig ferieleilighet tett på de lokale, og nyt alt Den Evige Stad har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Vicolo del Canale

Les personlige anmeldelser av Vicolo del Canale som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Vicolo del Canale. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Vicolo del Canale

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer

Bedømmelse av Vicolo del Canale

Les mer
 
search map