Feriebolig i Roma

Via del Corso Home

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fra Via del Corso finner dere lett frem til Romas kjente severdigheter til fots eller ved hjelp av bussene. Her bor dere rett rundt hjørnet fra kjente monumenter i Den Evige Stad. Fordyp dere i det romerske livet blant mengdene av besøkende og avisselgere i de fargerike gatene rundt B&B-et.

Spis godt i Roma

Velg fritt blant utallige spisesteder hver kveld. Hva med pittoreske Trasteveres tradisjonelle trattorias, de innbydende spisestedene i folkelige Monti eller de moderne restaurantene i bykjernen? Dersom dere er ute etter en lett lunsj er aperetivi ofte et godt alternativ til større middagslignende retter, og drinkene kombineres gjerne med tapas og gode småretter.

Få det meste ut av byen

Personalet i resepsjonen gir dere gladelig råd og tips angående steder dere kan besøke. Romerne vet best hvordan man skal komme seg frem i byen og hvilke steder man simpelthen ikke kan gå glipp av, så her er det bare å ta notater. Besøk gater og nabolag der storfilmer som "Engler og Demoner" ble filmet. Lei en Vespa og utforsk de smale gatene, eller ta turen til vingårdene i åsene rundt Roma i Castelli Romani.

Bo fint og godt i Den Evige Stad

Det sjarmerende husets dekor er gjennomtenkt, og teppene, speilene og lampene bidrar til det stilfulle inntrykket. Alle gjesterommene er utstyrte med aircondition, minibar, Wi-Fi og et privat bad med toalett, dusj og hårføner. Sengene er komfortable, og dere kan velge om dere vil ha en dobbeltseng eller to enkeltsenger når dere bestiller.

Kjenn lukten av kaffe og ferske croissanter om morgenen

På Home Via del Corso kan dere starte dagen med en god frokost. Smak på de ferske, små underverkene fra Riscioli Fomo, et av Romas eldste og mest kjente bakerier.

Kort sagt, deres opphold i Roma kommer til å fylles med uforglemmelige minner. Velkommen til Via del Corso Home!

Leilighetene på Via del Corso Home

Dobbeltrom (superior)

Superior-rommene er omtrent 26 m² store med elegant innredning. De er alle utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv, telefon, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Via del Corso Home

Les personlige anmeldelser av Via del Corso Home som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Via del Corso Home. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Via del Corso Home

Bedømmelse av Via del Corso Home

Les mer

Bedømmelse av Via del Corso Home

Les mer
 
search map