Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

I byen der verdenskjente severdigheter står i kø finner du alltid restplasser og tilbudsreiser med In-Italia. Hvis du er historisk interessert er den italienske hovedstaden en av verdens mest fascinerende reisemål med et hav av unike severdigheter på menyen.

Men en tilbudsreise til Roma er ikke bare en sjanse til å oppleve antikke bygg og noen av kunsthistoriens største verk. Det er også en mulighet til å oppleve et forlokkende byliv i en pulserende italiensk storby med romantiske torg, restauranter og kaféer.

Alle veier fører til Roma

Er du på jakt etter en billig, men opplevelsesrik ferie? Da er en tilbudsreise til Roma det perfekte valget for deg. Uansett om du planlegger en romantisk langhelg eller en hyggelig familieferie har Italias hovedstad det du trenger.

Vi har et bredt utvalg av ferieleiligheter og hoteller i Romas sentrum som du kan utforske byens mange severdigheter fra. Velg eventuelt å bestille tilbudsreisen din med opphold nær de tingene du helst vil se. Hvis du har besøkt Roma før vet du nok at en langhelg kun er nok til å besøke et lite utvalg av de største severdighetene. Selv etter en uke eller to på ferie i byen vil du sannsynligvis føle at du kun har sett og opplevd en brøkdel av Roma.

Dette må du oppleve i Roma

Det er vanskelig å kun fremheve noen få av Romas mange enestående severdigheter, men for de fleste besøkende vil monumentene over Romerrikets storhet - som Colosseum, Forum Romanum og Pantheon - være blant reisens historiske høydepunkter.

Vi kan også anbefale å besøke Vatikanstaten. Den katolske kirkens hovedsete har fått noen av verdens største kunstnere til å stå for utsmykningen opp gjennom tidene. Et av de mest kjente eksemplene på dette er naturligvis Michelangelos mesterverker i Det Sixtinske Kapell og Peterskirken.

>>> Les mer om Vatikanstaten på den offisielle hjemmesiden deres her
>>> Se vår store oversikt over severdigheter i Roma her

Overraskelser rundt hvert hjørne

Men når folk fra hele verden reiser tilbake til Roma på ferie år etter år er det ikke bare for å besøke enda flere av de mange spennende severdighetene. Det er i høy grad også for å nyte den spesielle atmosfæren som hersker på byens torg og i de hyggelige sidegatene. Det er faktisk verdt å spasere rundt på måfå i et behagelig tempo for å nyte bylivet i Roma.

Du har kanskje allerede satt en del kryss i guideboken din ved tingene du skal huske å se på tilbudsreisen din til Roma. Men på ferden din rundt i det historiske sentrumets smale gater vil du utvilsomt konstant støte på mange uventede opplevelser i form av museer, gallerier, butikker og kaféer som lokker med fristende menyer.

Både ved lunsjtider og spesielt på kvelden er det mye liv i gatene, og et måltid på en av byens gode restauranter er en åpenbar mulighet for å samle ny energi, og for å beundre de vakre omgivelsene og bylivet i ro og mak.

Bruk søkemotoren ovenfor til å finne din neste tilbudsreise til Italias enestående hovedstad eller et av de mange andre flotte reisemålene i Italia. Våre ferieleiligheter i Roma er alle håndplukkede for å sikre deg en uforglemmelig ferie.

>>> Se guiden vår til storbyferie i Roma

 
search map