Hotell i Roma

The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tett på den store shoppinggaten

Når du bor på The Spanish Suite kan du enkelt og komfortabelt bevege deg rundt i Romas historiske sentrum til fots. The Spanish Suite ligger tett på Spansketrappen, Trevifontenen, Pantheon og Piazza del Popolo. Colosseum og Peterskirken kan når med en halvtimes spasertur fra The Spanish Suite. Rett rundt hjørnet finner du den berømte og populære handlegaten Via del Corso, der det i tillegg til et godt utvalg av butikker også er mange restauranter og kaféer. Her hersker det en livlig stemning, og du kan nyte den romerske atmosfæren og følge med på det travle bylivet.

When in Rome...

For noen få år siden var The Spanish Suite en stor herskapsleilighet, men den har nylig blitt omgjort til 5 meget moderne og komfortable suiter. Fasilitetene er begrenset, men du kan naturligvis spørre personalet i resepsjonen om gode råd bl.a. hvis du har lyst til å utforske byen på sykkel, som er en annerleder og spennende måte å oppleve denne flotte byen på. Det er Wi-Fi overalt på The Spanish Suite. Hvis du har lyst på frokost anbefaler vi at du gjør som romerne, nemlig at du går til den nærmeste kaffebaren - og dem er det mange av i området. Da stedet ikke er så stort er det ikke døgnbemannet. Derfor er det også viktig at du ankommer innen kl. 20 da resepsjonen stenger. Hvis du ikke rekker det er det fortsatt mulig å ankomme senere mot et tillegg, og kun hvis det meddeles i god tid.

Les mer om The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Elegante og stilfulle rom

The Spanish Suite tilbyr 5 smakfulle rom. Det er to forskjellige romtyper, og som utgangspunkt er alle utstyrte med aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map