Hotell i Roma

The Fifteen Keys Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

The Fifteen Keys Hotel ligger i hjertet av det hyggelige Monti-strøket som er et av Romas mest attraktive og autentiske boligområder. Rett utenfor døren er det et lokalt marked, og på få minutter når du både Colosseum og Trevifontenen. Hvis du en dag synes det blir for langt å gå kan du spørre i resepsjonen og en av de gratis hotell-syklene er ledige. I lokalområdet finner du et bredt utvalg av kaféer, restauranter og butikker, men heldigvis er det også fortsatt en del gamle håndverks-mestere her da Monti er et av Romas gamle arbeiderstrøk. Den nærmeste metrostasjonen heter Cavour, og ligger ca. 300 meter fra hotellet.

Elegant og moderne design

Fra det øyeblikket du ankommer til det øyeblikket du reiser igjen kan vi garantere at du vil føle deg godt tilpass, for både service og gjestfrihet er i høysetet på The Fifteen Keys Hotel. Dagen begynner med en god frokostbuffét som har en overvekt av økologiske produkter. I sommersesongen kan du nyte frokosten din, samt en ferskbrygget cappuccino, i den interne gårdshagen. Hvis været ikke tillater deg å sitte utendørs kan du flytte deg inn i baren, der atmosfæren uformell og avslappet, eller du kan hygge deg i hallen. Gratis aviser og Wi-Fi på hele hotellet er en del av hotellets service. Hvis du ankommer Roma med bil er det mulig å parkere forholdsvis tett på hotellet, men vi gjør oppmerksomme på at det er langt fra en billig fornøyelse.

Les mer om The Fifteen Keys Hotel

Romslige og sjarmerende rom

The Fifteen Keys Hotel er ikke spesielt stort og har kun 15 rom. Innredningen er litt forskjellig, men rommene har et veldig fint design som er både hyggelig og komfortabelt. Alle rommene er utstyrte med aircondition, skrivebord, telefon, safe, minibar, satellitt-tv, kaffe-/te-fasiliteter, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på The Fifteen Keys Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map