Feriebolig i Roma

Terrazzone Renzi

 
Terrazzone Renzi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzone Renzi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke nok med at dere her bor i den folkelige og trivelige bydelen Trastevere; fra Terrazza Renzi er det kun noen få skritt til den populære og uformelle restauranten Trattoria da Augusto, så her går dere ikke sultne. I fjerde etasje vendt ut mot Piazza de' Renzi finner dere to leiligheter som ofte leies ut sammen og kan dermed huse opptil 9 gjester - ideelt for storfamilien eller vennegjengen på tur. Dessverre skal det en del godvilje til for å få plass til mer enn seks stykker rundt spisebordet i den største av leilighetene, så vi anbefaler å ta med noen ekstra stoler opp på terrassen og kombinere de to bordene der oppe til et stort spisebord der dere kan samles.

Bli kjent med Trastevere

Vandre gjennom de sjarmerende, små gatene i denne karismatiske bydelen, der klessnorene strekker seg mellom de gamle husene og koselige kaféer og restauranter ligger tett i tett med åpne armer og levende lys på bordene. Ta turen rett over elven Tiber og besøk det gamle blomstertorget Campo de' Fiori som myldrer av liv til alle døgnets tider, enten det er frukt- og grønnsaksmarkedet, de anerkjente kaféene eller nattelivet som kaller. Herfra er det ikke langt til andre kjente serverdigheter, og vi anbefaler spesielt å besøke Pantheon dersom dere ser noen mørke skyer nærme seg, for en regnbyge midt i den gamle kirken er en helt unik opplevelse. Finn en yndig restaurant i Trastevere, og la dere overveldes av de italienske smakene før dere returnerer til den hjemmekoselige leiligheten rett rundt hjørnet.

Les mer om Terrazzone Renzi

Femromsleilighet med 8/9 soveplasser
Terrazzone Renzi består av to leiligheter fordelt på to etasjer med inngang i byggets fjerde etasje (u/ heis). Begge leilighetene er utstyrte med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, gode kjøkkenfasiliteter og en takterrasse.

- Den minste leiligheten består av en stue med weekendseng, tv, spisebord og en åpen kjøkkenløsning (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Fra soverommet er det adgang til en liten terrasse som fører til en stor takterrasse via en vindeltrapp.
- Den største leiligheten er fordelt på to etasjer med inngang i fjerde etasje. Den består av et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med dusj og toalett. Herfra er det 17 solide, brede trinn (uten gelender) opp til den øverste etasjen hvor dere finner en stor stue med sovesofa til to personer (NB: Adgang til badet går via et av soverommene) åpent kjøkken (fire gassplater, ovn, kjøleskap med en liten fryser, vannkoker, brødrister og oppvakmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og vaskemaskin, for ikke å glemme den store takterrassen med 360 graders utsikt over Roma.

Bestill deres romslige terrasseleilighet i Trastevere

Få plass til hele gjengen i denne trivelige leiligheten med tradisjonelle takbjelker og herlige takterrasser. Slapp av i godt lag i den sjarmerende bydelen og få en uforglemmelig ferie sammen i Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map