Feriebolig i Roma

Terrazzo Foro Piscario

 
Terrazzo Foro Piscario er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Foro Piscario er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I dette nabolaget finner dere flere små gater og smug, samt gode spisesteder som Sora Margherita - vanskelige å finne, men vel verdt letingen. De få heldige turistene som bor i dette sjarmerende og autentiske strøket, bor veldig sentralt med kun 500 meter til Capitol og 700 meter til både Campo de'Fiori og Pantheon.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazzo Foro Piscario

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)
- Leiligheten er ca. 60 m² stor og består av stue med kjøkkenhjørne og sovesofa til to personer, soverom med dobbelseng og bad med dusj og toalett. Også er det beste av alt: Leiligheten har en liten terrasse (ca. 1,5 x 2 meter) med bord og to stoler ut mot Teatro Marcellos ruiner. Dessverre er det en 120-130 cm høy mur som skjermer for den flotte utsikten dersom dere sitter.

Bestill deres sjarmerende og sentrale ferieleilighet

Bo i en autentisk og trivelig leilighet med sentral beliggenhet i rolige omgivelser. Oppdag en side av Roma mange besøkende sjeldent får se med et opphold i den innbydende Ghettoen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazzo Foro Piscario

Les personlige anmeldelser av Terrazzo Foro Piscario som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazzo Foro Piscario . I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Terrazzo Foro Piscario

Et fantastisk sted.

Vi har nå bodd der for tredje gang og synes det er et fantastisk sted. Beliggenheten er perfekt med utsikt som et postkort.

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Foro Piscario

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Foro Piscario

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Foro Piscario

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Foro Piscario

Les mer

Utmerket beliggenhet - behov for oppussing.

Beliggenheten er fantastisk, men leiligheten hadde trengt en oppussing - spesielt balkongen og allrommet. Servicen var ellers fin.

En del av gulvet på balkongen(25%) var en glassplate med sprekker i. Representanten for utleieren sa at man skulle unngå å gå på den, da den kunne gå i stykker - det er jo livsfarlig og er ikke forenelig med almenne krav på et sikkert opphold. Videre var balkongen ganske slitt og var i tillegg brukt som oppbevaring for rengjøringsutstyr - utstyret burde vært fjernet, balkongen pusset opp og gjort klart med bord og 4 stoler.

På spisebordet i allrommet var 25% okkupert av en tykk tv samt kabelutstyr til tven. Vi hadde derfor ikke plass til å spise alle fire familiemedlemmer - en flatskjerm koster ikke mange kroner/Euro. Dette burde fikses.

Les mer
 
search map