Feriebolig i Roma

Terrazzo Coronari

 
Terrazzo Coronari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Coronari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I den kjente antikvitetsgaten Via dei Coronari, ikke langt fra Piazza Navona, finner vi den flotte, lyse leiligheten med to flotte, møblerte terrasser som begge frister med billedskjønne utsikter over Romas historiske sentrum.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på terrassen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleiligheten med 4 soveplasser (5. etasje m/ heis)
- Leiligheten er omtrent 100 m² stor og består av en stue med sofasalong og adgang til terrasse, en spisestue med adgang til terrasse, et åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin) med adgang til terrasse, et bad med badekar og toalett, et soverom med dobbeltseng, et mindre rom med en sovesofa til én person og en enkeltseng, samt et tilhørende bad med toalett og dusj (uten forheng, så rommet blir veldig vått dersom den brukes).

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til spennende dager i Roma med et opphold i den herlige terrasseleiligheten Terrazzo Coronari. Slapp av på en av de to terrassene og benytt dere av alt Roma har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazzo Coronari

Sjul teksten
 
 
search map