Feriebolig i Roma

Terrazzo Coronari

 
Terrazzo Coronari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Coronari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I den kjente antikvitetsgaten Via dei Coronari, ikke langt fra Piazza Navona, finner vi den flotte, lyse leiligheten med to flotte, møblerte terrasser som begge frister med billedskjønne utsikter over Romas historiske sentrum.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på terrassen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleiligheten med 4 soveplasser (5. etasje m/ heis)
- Leiligheten er omtrent 100 m² stor og består av en stue med sofasalong og adgang til terrasse, en spisestue med adgang til terrasse, et åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin) med adgang til terrasse, et bad med badekar og toalett, et soverom med dobbeltseng, et mindre rom med en sovesofa til én person og en enkeltseng, samt et tilhørende bad med toalett og dusj (uten forheng, så rommet blir veldig vått dersom den brukes).

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til spennende dager i Roma med et opphold i den herlige terrasseleiligheten Terrazzo Coronari. Slapp av på en av de to terrassene og benytt dere av alt Roma har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazzo Coronari

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazzo Coronari

Les personlige anmeldelser av Terrazzo Coronari som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazzo Coronari. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazzo Coronari

Beliggenhet og terrasse!

Leiligheten trenger et par kjærlige hender, og jeg ville nødigst være 4 voksne i den. Terrassen er fantastisk, og alle måltider, som ikke ble spist ute, ble konsumert her. På den annen side brukte vi ikke takterrassen, ettersom vindeltrappen ikke var god (hvertfall ikke med noe i hendene).
Du kan absolutt ikke klage på beliggenheten, det er mange restauranter og shoppemuligheter. I tillegg kan du enkelt gå til alle de kjente stedene.

Les mer

Nydelig leilighet med den beste beliggenheten

Det er nå tredje gang vi leide denne leiligheten, som for oss er helt perfekt.
Ett mindre problem på det ene badet ble løst på noen minutter.

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Coronari

Samlet sett har leiligheten levd opp til våre forventninger. Men det er skjønnhets flekker.
Vi har bodd i leiligheten for 2 år siden, da var situasjonen akkurat den samme. Vi vil gjerne komme tilbake igjen, men foreslår at eieren kritisk vurderer leilighetene.

Noen puter til terrassemøblene mangler.
På kjøkkenet savnet vi en vannkoker for å koke vann i - i stedet måtte vi bruke en stor gryte.
Det mangler små tallerkener og en grønsakskniv.
Det er for få vannglass og vinglass som tilsvarer antall personer. Når det er oppvaskmaskin, er mer service nødvendig.
Vi savnet et håndkle eller to, samt et teppe.

Vi hadde leid leiligheten til 4 personer. Det var ikke utstyr til den fjerde personen; Vi måtte da be om dette fra Travel & Stay.
Det vil være praktisk å umiddelbart får to nøkkel sett når det er fire individuelle personer. Vi lykktes med å få et ekstra sett med nøkler, som måtte leveres tilbake dagen før avreise.

Les mer

Roma oktober/november 2017

Les mer

Sensommer i Roma

Terrazzo Coronari er en veldig fin leilighet, vi var 2 personer og hadde god plass, men leilighetens lille soveromm er etter vår mening bare for barn. Terrassene var helt nydelig og det var rikelig med plass på dem alle, været kunne vært bedre, men det kan ikke In-Italia gjøre noe med.
Kan absolutt anbefales ettersom plasseringen ikke kan bli bedre.

Les mer

Ypperlig service i en fin leilighet

Resepsjonen var fantastisk.
Leiligheten drives av et kontor like i nærheten.
Vi la merke til at deler av et av møblene på en av terrassene manglet. Kontoret reagerte raskt, og innen 24 timer var problemet løst.

Les mer
 
search map