Feriebolig i Roma

Terrazzo Beatrice

 
Terrazzo Beatrice er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Beatrice er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I andre etasje i et herskapelig bygg fra 1600-tallet finner vi denne trivelige leiligheten. Ordet "ghetto" har kanskje fått noen negative assosiasjoner i moderne tid, men i Roma har det alltid vært navnet på denne ettertraktede og autentiske bydelen. Ghettoen i Roma er hjemstedet til mange hyggelige restauranter i tillegg til vakre levninger fra Romerrikets storhetstid. Vandre bort til huset på hjørnet av Via di Santa Maria del Pianto og Via in Publicos, og beundre den eldgamle fasaden som vitner om at bygget har stått der de siste par tusen år - men som fungerer som en helt vanlig bygning med leiligheter. Historien er til å ta og føle på i dette området.

Toromsleilighet Terrazzo Beatrice med 2/4 soveplasser (3. etasje m/heis)
- Leiligheten er omtrent 60 m² stor og består av en stue med dobbel sovesofa, et separat kjøkken (m/ oppvaskmaskin, fire gassblusser, ovn og kjøleskap), et soverom med dobbeltseng hems med enkeltseng i gangen mellom stuen (bratt stige opp) og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med Wi-Fi, vaskemaskin og tv, for ikke å glemme en privat, møblert terrasse (u/ utsikt, som det fremgår av bildene).

Bestill deres ferieleilighet i Ghettoen

Opplev Romas autentiske side med et opphold i Ghettoen, og få et behagelig opphold i Terrazza Beatrice. Slapp av på den private terrassen etter lange dager i Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Terrazzo Beatrice

Toromsleilighet Terrazzo Beatrice med 2/4 soveplasser (3. etasje m/heis)

Leiligheten er omtrent 60 m² stor og består av en stue med dobbel sovesofa, et separat kjøkken (m/ oppvaskmaskin, fire gassblusser, ovn og kjøleskap), et soverom med dobbeltseng hems med enkeltseng i gangen mellom stuen (bratt stige opp) og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med Wi-Fi, vaskemaskin og tv, for ikke å glemme en privat, møblert terrasse (u/ utsikt, som det fremgår av bildene).

 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazzo Beatrice

Les personlige anmeldelser av Terrazzo Beatrice som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazzo Beatrice. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazzo Beatrice

Første tur til Roma

Vi ble tatt veldig godt imot da vi fikk utlevert nøkkelen til leiligheten. Fikk selvfølgelig vite mye om leiligheten, men også om Roma - hvor det var bra og hvor vi ikke behøvde å dra.
Alt i alt en deilig tur; vi skal tilbake og bestiller meget gjerne gjennom In-Italia igjen.

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Beatrice

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Beatrice

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Beatrice

Les mer
 
search map