Feriebolig i Roma

Terrazzaccio Renzi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det finnes to varianter av Trastevere. Den ene der turistene flokker seg rundt de mange typiske spisestedene, og den andre gjemt bort i de små gatene og "ukjente" torgene der de lokale oppholder seg. Og Piazza de' Renzi, der denne leiligheten ligger, hører til den siste kategorien, kun forstyrret av tilfeldig forbipasserende turister eller stamgjester på den populære og uformelle restauranten Trattoria da Augusto på plassen utenfor.

Bli kjent med Trastevere

Vandre gjennom de sjarmerende, små gatene i denne karismatiske bydelen, der klessnorene strekker seg mellom de gamle husene og koselige kaféer og restauranter ligger tett i tett med åpne armer og levende lys på bordene. Ta turen rett over elven Tiber og besøk det gamle blomstertorget Campo de' Fiori som myldrer av liv til alle døgnets tider, enten det er frukt- og grønnsaksmarkedet, de anerkjente kaféene eller nattelivet som kaller. Herfra er det ikke langt til andre kjente serverdigheter, og vi anbefaler spesielt å besøke Pantheon dersom dere ser noen mørke skyer nærme seg, for en regnbyge midt i den gamle kirken er en helt unik opplevelse. Finn en yndig restaurant i Trastevere, og la dere overveldes av de italienske smakene før dere returnerer til den hjemmekoselige leiligheten rett rundt hjørnet.

Les mer om Terrazzaccio Renzi

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (4. etasje uten heis)
- Leiligheten er fordelt på to etasjer med inngang i 4. etasje (u/ heis). Den består av et soverom med dobbeltseng, og et bad med dusj og toalett. Herfra er det 17 solide, brede trinn (uten gelender) opp til den øverste etasjen hvor dere finner en stor stue med sovesofa til to personer (NB: Adgang til badet går via et av soverommene) åpent kjøkken (fire gassplater, ovn, kjøleskap med en liten fryser, vannkoker, brødrister og oppvakmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og vaskemaskin, for ikke å glemme den store takterrassen med 360 graders utsikt over Roma.

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Kos dere i denne folkelige bydelen, og slapp godt av på takterrassen deres. Få et uforglemmelig opphold i Roma med denne sjarmerende og unike leiligheten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Casa Coppelle

Roma, Lazio

Balcone Grillo

Roma, Lazio

Terrazza Marche

Roma, Lazio

Populært i Roma

search map