Feriebolig i Roma

Terrazza Vicolo delle Vacche

 
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Vicolo delle Vacche ligger i andre etasje i en rolig gate med samme navn, og rett utenfor døren finner dere et lite lokalt grønnsaksmarked samt flere andre handlemuligheter. Leiligheten er pen med en rustikk innredning preget av flisbelagte gulv og tradisjonelle takbjelker.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Vicolo delle Vacche

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (2. etasje uten heis):
- Leiligheten er på ca 70 m², og det er aircondition, varme, satellitt-tv og telefon. Fra trappen kommer man inn i den store entre som også har funksjon som tvstue. Derfra kommer man inn i det store soverommet, hvor det også er tv. Stuen er møblert med spisebord og stoler samt sovesofa til én person. Fra stuen er det adgang til det lille kjøkkenet med komfyr, ovn, brødrister og kjøleskap. Leiligheten har et lite bad med dusj og toalett, og en møblert terrasse på omtrent 60 m² (spisebord, stoler, solsenger og parasoll).

NB: Det ligger en restaurant i byggets første etasje som gjør at det til tider kan høres bade musikk og muntre stemmer til etter midnatt.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til spennende dager i vakre Roma, og til å slappe av på deres egen terrasse midt i byen. Få det meste ut av storbyferien med denne sentrale beliggenheten og en behagelig oase å returnere til for å fordøye dagens inntrykk. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les personlige anmeldelser av Terrazza Vicolo delle Vacche som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Vicolo delle Vacche. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Vicolo delle Vacche

Bedømmelse av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les mer

Kristin og Steinar og deres to jenter på 10 og 17 år fra Norge bodde på Terrazza Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 2. til d. 6. august 2008.

Beliggenheten på leiligheten kunne ikke vært bedre, det var 2 minutt til Piazza Navona!! Leiligheten var helt topp til en famile, og den store terassen brukte vi hele tiden når vi var innom leiligheten. Vi spiste frokost der, sat og slappet av litt midt på dag når vi var innom for en pause i severdighetene, og vi sat der også en stund når vi kom hjem om kveldene også. Leiligheten hadde et stort soverom med dobbelseng, og på stuen var der 2 sovesofaer, slik at jentene sov på hver sin sofa. Der var aircondition både på soverommet og på stuen, så vi hadde perfekt temperatur i leiligheten hele tiden :). Der var et lite supermarked rett over gaten for restauranten som ligger like utenfor døren, så vi handlet ferske brødvarer til frokost hver dag. Så skal vi til Roma igjen kommer vi nok til å sjekke om denne leiligheten er ledig!
Det eneste som kunne ha vært litt bedre på denne turen var at det skulle ha vært noen grader kaldere ute. Det var varmt å gå rundt i byen mellom severdighetene når gradestokken viste 36 grader.... Når vi sto i kø for å komme opp i kuppelen på Peterskirken var det en nyinnkjøpt souvernirvifte som berget oss :)
Servicen fra in-italia har vært helt topp. I Roma ringte vi telefonnummeret som sto på oppholdsbeviset og han kom og møtte oss en halvtime før vi egentlig skulle få leiligheten. Han snakket godt engelsk, og han bestilte også taxi fra leiligheten til flyplassen til avreisedagen. Den sto på plass 10 min før avtalt tid.
Vi avsluttet ferien i Roma. Vi bodde først en uke på Aparthotel Domino i Lido di Jesolo (kan anbefalest på det sterkeste!!) Så bodde vi en uke på Corte Etrusca i Cortona før vi reiste til Roma (se eget reisebrev). Vi fløy til Milano, leigde bil der, så leverte vi inn bilen på Ciampino-flyplassen i Roma før vi reiste til leiligheten.
Dette er 4 gang vi har bestilt Italia-ferie via in-italia og vi vil helt sikkert benytte Dere neste gang også. Ciao :)

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vicolo delle Vacche

Les mer
 
search map