Feriebolig i Roma

Terrazza Vasta Lucina

 
Terrazza Vasta Lucina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Vasta Lucina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke bare er leiligheten koselig og elegant innredet, her får dere en uteplass som de færreste kan konkurrere med i Romas historiske sentrum. Velg blant den behagelige vinterhagen, den innbydende mindre terrassen eller den enorme takterrassen med en vidunderlig utsikt over Den Evige Stad.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i vinterhagen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen på kvelden. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen i solnedgangen på takterrassen med et glass god vin i hånden.

Les mer om Terrazza Vasta Lucina

Fireromsleilighet med 4 soveplasser (5. etasje m/ heis)
- Leiligheten består av en spisestue, en dagligstue med satelitt-tv, dvd-spiller med et velforsynt dvd-bibliotek, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj og toalett, og enda et bad med badekar og toalett. Det er også en møblert vinterhage med utgang til en terrasse (utgang også fra et av soverommene), og fra denne kan dere videre gå opp til takterrassen (ca. 80-90 m² stor) som har en storslått utsikt over Roma.

Bestill deres vidunderlige terrasseleilighet i sentrum

Tilbring Romaferien i en unik terrasseleilighet med stil. Boltre dere på den romslige takterrassen og slapp av i den behagelige vinterhagen uansett vær og årstid. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map