Feriebolig i Roma

Terrazza Trevi

 
Terrazza Trevi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Trevi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I en smal, liten gate, like ved den vakre Trevifontenen, finner dere Terrazza Trevi oppe i femte etasje (u/ heis) med egen terrasse. Området rundt har alt dere trenger, enten det er verdenskjente severdigheter, luksusshopping, brukthandlere, utsøkte restauranter, koselige kaféer eller trivelige små torg dere er ute etter.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på den herlige terrassen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Denne lyse leiligheten tilbyr dere en behagelig oase dere kan returnere til og hvile ut i, spesielt med den flotte terrassen som kan benyttes hele året rundt da det romerske været ofte er godt nok til å kunne sitte utendørs.

Les mer om Terrazza Trevi

Toromsleilighet med 2 soveplasser (5. etasje uten heis)
- Leiligheten består av en liten stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser og kjøleskap, men ingen ovn), et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar. Fra stuen er det adgang til den store terrassen med utsikt over Romas tak. Leiligheten er utstyrt med aircondition, tv og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Føl dere som hjemme i denne trivelige loftsleiligheten midt i Den Evige Stad. Se frem til spennende dager med sightseeing og god mat, og fordøy inntrykkene med et glass god vin på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Trevi

Les personlige anmeldelser av Terrazza Trevi som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Trevi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Trevi

Veldig koselig leilighet nær alt.

Koselig leilighet, stor takterrasse, vi likte å være nær alt.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Trevi

Les mer

Fin leilighet med god beliggenhet

Utrolig sentral beliggenhet. Trappen til 4. etasje kan være en utfordring hvis du har bagasje med til en lengre ferie.
Ellers er det omtrent som Constanza sier,som utleverer nøklene, husk alt før dere går ut.
Nydelig stor usjenert terrasse.

Les mer

Perfekt beliggenhet

Perfekt beliggenhet, fin og ren leilighet med koselig terrasse.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Trevi

Les mer
 
search map