Feriebolig i Roma

Terrazza Trastevere

 
Terrazza Trastevere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Trastevere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne lyse og innbydende leiligheten ligger i fjerde etasje (u/ heis) i en rolig gate, der dere får fred fra de store turiststrømmene, men lett kan oppsøke populære områder som Ponte Mazzini (250 meter unna). Slapp av på den store og solrike takterrassen med utsikt over Trastevere og Gianicolo-høyden.

Bli kjent med Trastevere

Vandre gjennom de sjarmerende, små gatene i denne karismatiske bydelen, der klessnorene strekker seg mellom de gamle husene og koselige kaféer og restauranter ligger tett i tett med åpne armer og levende lys på bordene. Ta turen rett over elven Tiber og besøk det gamle blomstertorget Campo de' Fiori som myldrer av liv til alle døgnets tider, enten det er frukt- og grønnsaksmarkedet, de anerkjente kaféene eller nattelivet som kaller. Herfra er det ikke langt til andre kjente serverdigheter, og vi anbefaler spesielt å besøke Pantheon dersom dere ser noen mørke skyer nærme seg, for en regnbyge midt i den gamle kirken er en helt unik opplevelse. Finn en yndig restaurant i Trastevere, og la dere overveldes av de italienske smakene før dere returnerer til den hjemmekoselige leiligheten rett rundt hjørnet.

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (4. etasje u/ heis)
- Leiligheten består av en stue med sovesofa til én personer og et stort, separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, badekar og tilhørende dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv og vaskemaskin.

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Kos dere i den sjarmerende bydelen med et opphold i lyse og koselige Terrazza Trastevere. Innta frokosten under åpen himmel, og avslutt dagen med et glass god vin i solnedgangen på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazza Trastevere

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Trastevere

Les personlige anmeldelser av Terrazza Trastevere som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Trastevere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Terrazza Trastevere

Nydelig leilighet

Terrassen som omgir leiligheten er fantastisk. Det er tilgang til den fra alle rom, slik at leiligheten oppleves som et lite hus på toppen av bygningen - og med en nydelig utsikt over Gianicolo og innover Trastevere. Leiligheten er koselig og kjøkkenet er godt utstyrt. Kan absolutt anbefales

Les mer

Takterrasse med god beliggenhet

Leiligheten var helt perfekt for tre voksne . Den er ikke stor, men stor nok. Kjøkken og bad er godt vedlikeholdt og det er aircondition, vaskemaskin og oppvaskmaskin. Leiligheten hovedattraksjon er takterrassen, hvor du helt bortgjemt fra andres blikke kan nyte solen eller et glass vin .

Leiligheten ligger i en avsidesliggende del av Trastevere, som betyr at det er ganske rolig, men likevel bare 10 minutters gange til et vell av flotte restauranter og 20 minutter for eksempel. Campo dei Fiori eller Peterskirken. Enten du er i Roma for første gang , og ønsker å se de mest kjente severdighetene, eller hvis du har vært i byen flere ganger, er denne leiligheten et godt utgangspunkt

Les mer

Fantastisk sted

Bedre leilighet i Roma finnes vel ikke. Den var helt perfekt for et par som ønsker å komme "hjem" etter en lang dag blant Romas mange aktiviteter. Det var så koselig der at jeg kunne flyttet dit for alltid. Terrassen var ubeskrivelig - helt usjenert og sol hele dagen. Her på taket var man helt "alene".

Les mer

Leilighet med takterrasse

Fantastisk leilighet.
Godt kvarter.
Fint og rent kjøkken og bad, men hybelkaniner på gulvet og under sengen.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Trastevere

Les mer

Terrazza Trastevere

Leiligheten, som ligger i 4. etasje uten heis, har den deiligste terrassen som går nesten hele veien rundt. Det er mange hagemøbler utenfor og vi fant puter i den store kisten i stuen. Det eneste som manglet var en markise som kunne gi litt skygge på terrassen. Kjøkkenet er superpraktisk og rent med elektrisk ovn og gasskomfyr, badet er lite, fungerer fint og er rent. Resten av leiligheten er temmelig slitt og kunne vært renere. Møblene er gamle og det lå støv og hybelkaniner overalt. Det er en privat bolig som leilighetsvis blir leid ut, så det ligger private papirer alle veier, og skapene på soverommet er fylt med eierens klær - man har sørget for et tomt skap og en kommode til gjestene.
Strøket er rolig, men det er mange kråker og måker som bråker en del, og du er nabo til Romas største og eldste fengsel, der de innsatte kommer ut i luftegården med jevne mellomrom, og kommuniserer ved å slå på gitteret om kvelden.
Vi hadde en deilig uke, men vil prøve å finne en annen leilighet neste gang vi besøker Roma. Prisen på leiligheten var altfor høy i forhold til standarden!

Les mer
 
search map