Feriebolig i Roma

Terrazza Trastevere

 
Terrazza Trastevere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Trastevere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne lyse og innbydende leiligheten ligger i fjerde etasje (u/ heis) i en rolig gate, der dere får fred fra de store turiststrømmene, men lett kan oppsøke populære områder som Ponte Mazzini (250 meter unna). Slapp av på den store og solrike takterrassen med utsikt over Trastevere og Gianicolo-høyden.

Bli kjent med Trastevere

Vandre gjennom de sjarmerende, små gatene i denne karismatiske bydelen, der klessnorene strekker seg mellom de gamle husene og koselige kaféer og restauranter ligger tett i tett med åpne armer og levende lys på bordene. Ta turen rett over elven Tiber og besøk det gamle blomstertorget Campo de' Fiori som myldrer av liv til alle døgnets tider, enten det er frukt- og grønnsaksmarkedet, de anerkjente kaféene eller nattelivet som kaller. Herfra er det ikke langt til andre kjente serverdigheter, og vi anbefaler spesielt å besøke Pantheon dersom dere ser noen mørke skyer nærme seg, for en regnbyge midt i den gamle kirken er en helt unik opplevelse. Finn en yndig restaurant i Trastevere, og la dere overveldes av de italienske smakene før dere returnerer til den hjemmekoselige leiligheten rett rundt hjørnet.

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (4. etasje u/ heis)
- Leiligheten består av en stue med sovesofa til én personer og et stort, separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, badekar og tilhørende dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv og vaskemaskin.

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Kos dere i den sjarmerende bydelen med et opphold i lyse og koselige Terrazza Trastevere. Innta frokosten under åpen himmel, og avslutt dagen med et glass god vin i solnedgangen på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazza Trastevere

Sjul teksten
 
 
search map