Feriebolig i Roma

Terrazza Soldati

 
Terrazza Soldati er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Soldati er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Innen kort avstand fra denne praktiske leiligheten finner dere mange av Romas severdigheter, samt et meget godt utvalg av spisesteder, kaféer og butikker. Leiligheten ligger i øverste etasje og er fordelt på to etasjer. Vi anbefaler ikke denne leiligheten til familier med mindre barn, da det finnes trapp uten gelender i leiligheten.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Soldati

Treromsleilighet med 5 soveplasser
- Leilighetens inngang ligger i andre etasje (uten heis) og er fordelt på to etasjer. Den er lys, romslig og moderne innredet. I nederste etasje finner dere et soverom med dobbeltseng med tilhørende bad med et stort dusjkabinett (omtrent 2 m²) og et toalett, et soverom med enkeltseng og tilhørende bad med toalett og håndvask. I øverste etasje ligger en stor stue med dobbel sovesofa og et separat ,velutstyrt kjøkken (seks gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin). Leilighetens takterrasse, som er omtrent ca. 25 m² stor, er å finne på toppen av vindeltrappen. Leiligheten er utstyrt med aircondition, tv, vaskemaskin og selvstendig varmeanlegg.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Slapp av i den lyse ferieleiligheten midt i sentrum, og unn dere et glass god vin på takterrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Soldati

Les personlige anmeldelser av Terrazza Soldati som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Soldati. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Soldati

Bedømmelse av Terrazza Soldati

God beliggenhet, men utstyrt i leiligheten er utilstrekkelig, for få glass ingen stekepanne eller kaffetrakter og maks til 3 personer

Les mer

Super sentral

Alt var fint

Les mer

Fin leilighet i Romas sentrum.

Det var en vakker leilighet, veldig overraskende å komme dit. Ligger vakkert og det er alt man har bruk for. Fint og rent.

Litt muligheter for forbedring.
Så og si alle dusjer er kalket til, særlig på det lille baderommet var det veldig ille.
Jeg tenker at sovesofaen er bare for barn.

Les mer

En fantastisk uke i Rom

Vår lille familie på far, mor og 3 barn (17,16 og 13) 2 jenter og en gutt , hadde en flott uke i Roma .
Vi kunne kjøre nesten hele veien til leiligheten tømme bilen og deretter sette den i låven i et parkeringshus i nærheten for uken.
Leiligheten er så sentralt at vi bare kom rundt til fots (ca 10 km om dagen), inkl. besøk til alle de store attraksjonene, Collosseum, Pantheon, Vatikanet og så videre.
Leiligheten ligger omtrent midt mellom Vatikanet og Colosseum hvor turene går i ulike retninger avhengig av hva du har planlagt å besøke = du får se en god bit av byen på en måte.
Det er en super fin møblert leilighet med nytt kjøkken og bad og fine fasiliteter med takterrasse og et stort spisebord hvor familien kan samles.
Internett fungerte fint men langsomt (DK -standard)
Vi spiste ute de fleste dagene, og brukte derfor ikke det fine kjøkkenet.

Les mer

Unni og familien fra Oslo i Norge boede på Terrazza Soldati i Rom fra d. 2. til d. 5. juli 2007.

Vi hadde noen strålende dager i Roma, leiligheten svarte til forventningene, og vi bodde veldig nært mange hyggelige steder som også var barnevennlige. Vi synes kanskje leiligheten kunne være litt bedre utstyrt, med litt bedre kjøkkenutstyr for selv-betjening, men vi spiste hovedsaklig på restaurant, så det var ikke noe stort problem. Beliggenheten var bra, det var ikke noe problem med våre barn på 7, 9 og 12 med trappene, - og området rundt er hyggelig, og et godt utgangspunkt for sightseeing og spaserturer. Dog er det vanskelig å finne parkering...., men det gjelder jo overalt i Roma.

Les mer

Super beliggenhet

Les mer
 
search map