Feriebolig i Roma

Terrazza Soldati

 
Terrazza Soldati er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Soldati er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Innen kort avstand fra denne praktiske leiligheten finner dere mange av Romas severdigheter, samt et meget godt utvalg av spisesteder, kaféer og butikker. Leiligheten ligger i øverste etasje og er fordelt på to etasjer. Vi anbefaler ikke denne leiligheten til familier med mindre barn, da det finnes trapp uten gelender i leiligheten.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Soldati

Treromsleilighet med 5 soveplasser
- Leilighetens inngang ligger i andre etasje (uten heis) og er fordelt på to etasjer. Den er lys, romslig og moderne innredet. I nederste etasje finner dere et soverom med dobbeltseng med tilhørende bad med et stort dusjkabinett (omtrent 2 m²) og et toalett, et soverom med enkeltseng og tilhørende bad med toalett og håndvask. I øverste etasje ligger en stor stue med dobbel sovesofa og et separat ,velutstyrt kjøkken (seks gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin). Leilighetens takterrasse, som er omtrent ca. 25 m² stor, er å finne på toppen av vindeltrappen. Leiligheten er utstyrt med aircondition, tv, vaskemaskin og selvstendig varmeanlegg.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Slapp av i den lyse ferieleiligheten midt i sentrum, og unn dere et glass god vin på takterrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map