Feriebolig i Roma

Terrazza Severino

 
Terrazza Severino er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Severino er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Befinn dere midt i Romas pulserende hjerte! Mellom Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona og Colosseum, og rett ved Piazza Argentina der flere av byens katter holder til blant de arkeologiske utgravningene, og et stort nettverk av offentlig transport går forbi, med både busser og trikker.

Nyt den todelte terrassen

Ikke nok med at offentlig transport og noen av Romas mest kjente serverdigheter ligger i gåavstand fre Terrazza Severino, i dette nabolaget ligger det nemlig flere spisesteder og et velutrustet supermarked et par hundre meter unna. Men det beste ved denne romslige leiligheten er i grunnen hverken dens fantastiske beliggenhet eller dens komfortable innredning. Ta en tur ut på den store og nydelige terrassen som fordeler seg over to nivåer, og i tillegg til bord, stoler, parasoll og en eføydekket buegang, kan friste dere med en fantastisk utsikt over Den Evige Stad.

Les mer om Terrazza Severino

Femromsleilighet med 4/6 soveplasser
- Leiligheten er hele 180 m² stor og ligger i sjette etasje med heis (takk og lov). Den består av en entré, en stue med en sittegruppe (tre sofaer, to lenestoler og to sofabord), utgang til terrassen fra stuen, en spisestue, et separat kjøkken (komfyr, oppvaskmaskin, stort kjøleskap, vannkoker, brødrister og mikrobølgeovn), et soverom med dobbeltseng og fransk balkong med utsikt og tilhørende bad med badekar, dusj og toalett, et mindre soverom med dobbeltseng og franske dører ut mot terrassen (og skyvedør inn til stuen), et soverom med to enkeltsenger, samt to bad til med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition - i stuen og det ene soverommet er dette flyttbare enheter, mens i de to andre soverommene er anleggene fastmonterte.

Bestill deres ytterst sentrale terrasseleilighet

Gled dere til å oppleve Den Evige Stad på kloss hold, og til å slappe godt av på den innbydende terrassen - der dere kan starte dagen med en italiensk frokost under blå himmel, og nyte solnedgangen med et glass god vin. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Severino

Les personlige anmeldelser av Terrazza Severino som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Severino. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk overnattingssted i Roma sentrum

God plass for tre par. Gangavstand til alt i Romas sentrum.
Fantastisk utsikt fra terrassene.
Absolutt verdt prisen!

Les mer
 
search map