Feriebolig i Roma

Terrazza Sant'Ignazio

 
Terrazza Sant'Ignazio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Sant'Ignazio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få kort gangavstand til flere av Romas kjente serverdigheter herfra, som Pantheon (300 meter), Piazza Navona (700 meter), Campo de' Fiori (800 meter) og Trevifontenen (600 meter). Nyt sommerkveldene på den romslige terrassen etter spennende dager i Romas brosteinsgater.

Få det meste ut av Roma-ferien deres

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Sant'Ignazio

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (5. etasje med heis)
- Leiligheten består av en stue med dobbel sovesofa, et lite separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, oppvaskemaskin og kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger samt et bad med dusj og toalett - for ikke å glemme den store terrassen. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Gled dere til eventyrlige dager i Den Evige Stad og et opphold i en behagelig leilighet med egen terrasse. Få det meste ut av storbyferien med en sentral beliggenhet og herlig utsikt over Romas tak fra terrassen deres. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Sant'Ignazio

Les personlige anmeldelser av Terrazza Sant'Ignazio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Sant'Ignazio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Sant'Ignazio

Ultimat beliggenhet!

Vi bodde på Terrazza Sant'Ignazio og stortrivdes, beliggenheten var utmerket og gangavstand til alle severdigheter. Leilighetens terrasse var stor og romslig med utsikt mot Piazza Venezia med herlig soloppgang! Anbefaler denne leiligheten på det varmeste!

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Sant'Ignazio

Les mer
 
search map