Feriebolig i Roma

Terrazza Renzi

 
Terrazza Renzi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Renzi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke nok med at dere her bor i den folkelige og trivelige bydelen Trastevere; fra Terrazza Renzi er det kun noen få skritt til den populære og uformelle restauranten Trattoria da Augusto, så her går dere ikke sultne.

Den lille leiligheten (knapt 40 m²) er godt vedlikeholdt med tradisjonelle frittliggende tak-bjelker og trepanel i taket, samt med terrakotta-gulv i stuen, der dere finner utgangen til terrassen (ekstra utgang fra soverommet). Førsteinntrykket av terrassen er skuffende med sine beskjedne 6m², men heldigvis går ferden herfra videre opp trappen til takterrassen med 35 m² og herlige utsikter.

Les mer om Terrazza Renzi

Toromsleilighet med 2 soveplasser
- Leiligheten ligger i fjerde etasje, og det er ingen heis. Den består av en stue med TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning (fire gassbluss, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin. Og så må vi ikke glemme de to omtalte terrassene (begge med bord og stoler).

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Bli kjent med den folkelige bydelen Trastevere og slapp av på den herlige takterrassen deres etter spennende dager i Roma - eller kanskje etter et mettende måltid på naborestauranten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Renzi

Les personlige anmeldelser av Terrazza Renzi som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Renzi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Renzi

Bedømmelse av Terrazza Renzi

Les mer

Sentralt og rolig i Trastevere

Fin leilighet med flott beliggenhet på Piazza De Renzi, og utsikt til Peterskirken fra takterrassen. Meget sentralt beliggende, uten nevneverdig nattestøy, i Trastevere. Baker og minimarked i umiddelbar nærhet. Det eneste vi savnet var et par gode stoler på takterrassen.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Renzi

Les mer

Heidi og familie fra Jar i Norge boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 23. til d. 28. juli 2011.

Vi var veldig fornøyd med denne koselige loftsleiligheten. Smakfullt innredet og hyggelig stemning. Takterrassen hadde storslagen utsikt og det var hyggelig å sitte der under Romas himmel og høre kirkeklokkene fra St. Maria Trastevere og livet ute i gatene. Kirken er verdt et besøk og plassen utenfor kirken, Piazza di Santa Maria in Trastevere,
var det veldig hyggelig å sitte på en av kafe’ene. Tips på en restaurant i Trastevere: Osteria la Gensola, Piazza della Gensola, 15. (Må bestille bord).

Les mer

Erik og hans hustru fra Heggedal i Norge boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 7. til d. 14. maj 2011.

Jeg er godt fornøyd med service og informasjon fra in.italia. Leiligheten stemte godt overens med beskrivelsen som var gitt på forhånd. Imidlertid var det ingen stor service-innstilling fra firmaet Rome- sweet- home. Det var greit nok da vi ankom. Imidlertid hadde vi en sen avreise med flyet fra Roma da vi skulle hjem etter en uke (flyet gikk kl.19.50). Vi måtte være ute av leiligheten kl.10.00. Det var vi forberedt på, men vi hadde ikke noe egnet sted å oppbevare våre kofferter. Dette var Rome-sweet-home uinteressert i å hjelpe til med. Problemet var helt og holdent vårt eget. Hvis vi hadde fått litt hjelp til det praktiske problemet med koffertene, hadde den siste dagen vår i Roma blitt hyggeligere og mer avslappet. Dette kan sikkert gjelde mange av in.italias kunder.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Renzi

Les mer
 
search map