Feriebolig i Roma

Terrazza Renzi

 
Terrazza Renzi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Renzi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ikke nok med at dere her bor i den folkelige og trivelige bydelen Trastevere; fra Terrazza Renzi er det kun noen få skritt til den populære og uformelle restauranten Trattoria da Augusto, så her går dere ikke sultne.

Den lille leiligheten (knapt 40 m²) er godt vedlikeholdt med tradisjonelle frittliggende tak-bjelker og trepanel i taket, samt med terrakotta-gulv i stuen, der dere finner utgangen til terrassen (ekstra utgang fra soverommet). Førsteinntrykket av terrassen er skuffende med sine beskjedne 6m², men heldigvis går ferden herfra videre opp trappen til takterrassen med 35 m² og herlige utsikter.

Les mer om Terrazza Renzi

Toromsleilighet med 2 soveplasser
- Leiligheten ligger i fjerde etasje, og det er ingen heis. Den består av en stue med TV, spisebord og åpen kjøkkenløsning (fire gassbluss, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin. Og så må vi ikke glemme de to omtalte terrassene (begge med bord og stoler).

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Bli kjent med den folkelige bydelen Trastevere og slapp av på den herlige takterrassen deres etter spennende dager i Roma - eller kanskje etter et mettende måltid på naborestauranten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map