Feriebolig i Roma

Terrazza Pellegrino

 
Terrazza Pellegrino er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Pellegrino er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I nærheten finnes mange spisesteder til forskjellige priskategorier, samt gode handlemuligheter. Terrazza Pellegrino er pent innredet med tradisjonelle bjelker i taket. NB: vennligst vær oppmerksom på at leiligheten har veldig skrått tak, og at det på grunn av beliggenheten på loftet forekommer lavtliggende bjelker i stuen, i soverommet, samt på badet.

Bli kjent med Roma

Besøke folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet til 2 + 2 personer:
- Leiligheten er på ca 60 m² og ligger på fjerde og øverste etasje (uten heis). Leiligheten består av en stue med kjøkken og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar. Leiligheten er utstyrt med aircondition, selvstendig varmeanlegg, og en fin balkong med utsikt over Romas tak.

Les mer om Terrazza Pellegrino

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Se frem til spennende dager i Roma, og slapp av i denne autentiske loftsleiligheten midt i sentrum. Nyt morgenkaffen på den sjarmerende balkongen med en innbydende utsikt Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Pellegrino

Les personlige anmeldelser av Terrazza Pellegrino som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Pellegrino. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Terrazza Pellegrino

Bedømmelse av Terrazza Pellegrino

Les mer

Fin leilighet med deilig terrasse

Leiligheten ligger perfekt til i forhold til det vi skal se når vi er i Roma.
Og ja, det er lavt under taket, men det går fint.
Vi vil fremheve den sjarmerende og kompetente mottakelsen vi fikk av nøkkelansvarlig. Hun gav oss gode og brukbare tips til spisesteder og ikke minst til oppbevaring av kofferter da vi skulle hjem. Det er koffertoppbevaring like i nærheten (ved Andrea-kirken) og de kan også bestille transport til flyplassen. Det fungerte perfekt og var ikke dyrere enn vanlig taxi.
Ellers brukte vi leiligheten som utgangspunkt for turer rundt i Roma og man kan jo gå til det meste. Husk at hvis dere kommer så er de hellige portene i kirkene åpne. Vi fikk prøvd 3. Det er jo eller kun hvert 25 år så man vet aldri når man får sjansen igjen.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Pellegrino

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Pellegrino

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Pellegrino

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Pellegrino

Les mer
 
search map