Feriebolig i Roma

Terrazza Pellegrino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I nærheten finnes mange spisesteder til forskjellige priskategorier, samt gode handlemuligheter. Terrazza Pellegrino er pent innredet med tradisjonelle bjelker i taket. NB: vennligst vær oppmerksom på at leiligheten har veldig skrått tak, og at det på grunn av beliggenheten på loftet forekommer lavtliggende bjelker i stuen, i soverommet, samt på badet.

Bli kjent med Roma

Besøke folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet til 2 + 2 personer:
- Leiligheten er på ca 60 m² og ligger på fjerde og øverste etasje (uten heis). Leiligheten består av en stue med kjøkken og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar. Leiligheten er utstyrt med aircondition, selvstendig varmeanlegg, og en fin balkong med utsikt over Romas tak.

Les mer om Terrazza Pellegrino

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Se frem til spennende dager i Roma, og slapp av i denne autentiske loftsleiligheten midt i sentrum. Nyt morgenkaffen på den sjarmerende balkongen med en innbydende utsikt Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map