Feriebolig i Roma

Terrazza Pallaro

 
Terrazza Pallaro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Pallaro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det eneste som trekker ned på Terrazza Pallaro er det gamle kjøkkenet og alle trappene man må forsere for å komme seg opp hit. Men ellers er det bare positive ting å si, for den store takterrassen og den gode vedlikeholdsstandarden er upåklagelig.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på takterrassen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Pallaro

Fireromsleilighet med 4/5 soveplasser:
- Leiligheten er fordelt på to etasjer i bygningens øvre etasjer (uten heis). Den består i nederste etasje av en entré, en spisestue, et separat kjøkken (m/ fire gassbluss, kjøleskap og vaskemaskin) og en oppholdsstue med sofasalong. I etasjen over er det et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et gjennomgangsrom med en enkel sovesofa, et bad med badekar og toalett, og et separat gjestetoalett. Og så er det takterrassen på flere nivåer med bord, stoler og parasoll, med 360 graders utsikt over byen. Leiligheten er utstyrt med aircondition.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til livlige dager i Romas brosteinsbelagte gater, og et glass god vin i solnedgangen på deres private takterrasse. Få det meste ut av storbyferien med en sentral beliggenhet og en sval oase dere kan returnere til og lade opp til nye eventyr. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Pallaro

Les personlige anmeldelser av Terrazza Pallaro som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Pallaro. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Terrazza Pallaro

Bedømmelse av Terrazza Pallaro

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Pallaro

Les mer

Fantastisk utsikt i hjertet av Roma.

Intim atmosfære i ekte italiensk stil

Les mer

Super beliggenhet - gangavstand til alt

Med to minutters gange fra Campo de' Fiori kunne ikke leiligheten hatt en bedre beliggenhet. Selve leiligheten er litt upersonlig og er ikke preget av det vi dansker kaller hygge. En god idé er å ta med et par stearinlys for å skape litt stemning. Men beliggenheten veier opp for dette.

Takterrassen er meget deilig med god utsikt over Roma og en "smal" utsikt ned på Campo de' Fiori. Leiligheten ligger i fjerde etasje, og man kan som gjest ikke bruke heisen da den er låst og åpenbart kun kan brukes av leietakere/eiere i bygget som har betalt for den.

Fin og effektiv mottakelse i leiligheten der formalitetene raskt ble overstått med godt humør.

Les mer

Sentral beliggenhet

Vi var to par (ca. 60 år) som nøt leilighetens sentrale beliggenhet. Vi bruker vanligvis godt fottøy, noe som også kreves for å komme seg opp de bratte trappene, og spesielt den smale vindeltrappen opp til takterrassen i 6. etasje. Kjøkkenet var stort sett utstyrt med det man trenger (bortsett fra skarpe kniver). Kaffebryggingen foregikk ved oppvarming av vann i kasserolle da det mangler både vannkoker og kaffemaskin. Takterrassen ble flittig brukt til tross for periodevis frityrlukt fra andres kjøkkener. Morgenen på terrassen ble preget av larm fra den meget nærliggende plassen Campo di Fiori der flasker ble samlet inn til søppelbilene. Ellers var ikke støy fra plassen er problem da terrassen ligger i 6. etasje.
Wi-Fi var ualminnelig langsomt og kunne kun (med vanskeligheter) klare vanlige tekstmeldinger.
Aircondition kunne fint å redusere de 32-gradene, men ble slukket når man gikk på terrassen pga. støyen.
Vi benyttet ikke rommet med den 5. sengen (som var gjennomgangsrom til takterrassen) så 4 gjester er nok passende.

Les mer

Sentralt i Roma

Det gikk veldig fint å bo i Terazza Pallaro:-) Den største fordelen er at den ligger veldig sentralt, gåavstand til det meste. Nærheten til Campo dei Fiori, Trastevere og Ghetto fristet oss veldig - og vi ble ikke skuffet. Beskrivelsen av leiligheten stemte, men vi ville ikke sagt at kjøkkenet var så nedslitt, det var helt ok. Mulig hvis en skulle bo der over lengre tid - vi var der i 5 netter - at vi ville hatt en annen oppfatning? Det var ok utstyrt med kopper og kar, ingen problem. Det er 2 ting vi vil peke på: Det må opplyses at trappen til takterrassen er veldig smal/trang, vi er slanke så det gikk bra.... Vi savnet parasoll på takterrassen, det så vi at noen andre hadde sagt fra om på tilbakemeldingsskjemaet, og det skrev vi også. Vi blir aldri skuffet når vi benytter in-italia, det har vi gjort i flere år og er fortsatt veldig fornøyde.

Les mer
 
search map