Feriebolig i Roma

Terrazza Pallaro

 
Terrazza Pallaro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Pallaro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det eneste som trekker ned på Terrazza Pallaro er det gamle kjøkkenet og alle trappene man må forsere for å komme seg opp hit. Men ellers er det bare positive ting å si, for den store takterrassen og den gode vedlikeholdsstandarden er upåklagelig.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på takterrassen før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Pallaro

Fireromsleilighet med 4/5 soveplasser:
- Leiligheten er fordelt på to etasjer i bygningens øvre etasjer (uten heis). Den består i nederste etasje av en entré, en spisestue, et separat kjøkken (m/ fire gassbluss, kjøleskap og vaskemaskin) og en oppholdsstue med sofasalong. I etasjen over er det et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et gjennomgangsrom med en enkel sovesofa, et bad med badekar og toalett, og et separat gjestetoalett. Og så er det takterrassen på flere nivåer med bord, stoler og parasoll, med 360 graders utsikt over byen. Leiligheten er utstyrt med aircondition.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til livlige dager i Romas brosteinsbelagte gater, og et glass god vin i solnedgangen på deres private takterrasse. Få det meste ut av storbyferien med en sentral beliggenhet og en sval oase dere kan returnere til og lade opp til nye eventyr. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map