Feriebolig i Roma

Terrazza Montevecchio

 
Terrazza Montevecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Montevecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo midt i det sjarmerende nabolaget av Piazza Navona som ikke er stappful av turister som i andre områder eller så høylytt som f.eks Campo de' Fiori. I Vicolo Monte Vecchio og området rundt er stemningen mer avslappet.

I egen særklasse

Det er ganske sjeldent at vi tildeler høyest mulig karakter til en ferieleilighet, men i dette tilfelle føler vi oss så selvsikre til å gjøre det. Vi kan virkelig ikke finne èn eneste feil, for den har så mye å tilby. Dette er en ekstrem god og behagelig base for deg og familien om dere ønsker å bo med stil for å utforske denne flotte byen.

Les mer om Terrazza Montevecchio

Føl på den diskrete sjarmen

Leilighet Terrazza Montevecchio er på to etasjer med inngang i 3. etasje. Bildene viser den høye kvaliteten denne leilighetene har og hvordan eieren virkelig har tenkt på alt. De har plassert en stor Bang & Olufsen tv i stuen, de mest stilrike møblene og annet i denne leiligheten. Det finnes tusener av bøker overalt og alt annet inne i leiligheten beviser den gode smaken eieren har. I tillegg finnes det både aircondition, wifi, oppvaskmaskin, vaskemaskin og satelitt-tv.

3-romsleilighet med 4/6 soveplasser
Fra den store inngangen kommer du til et romslig kjøkken hvor det også finnes et stort spisebord for opp til åtte personer og et åpent kjøkken med 5 kokeplater, en ovn, en oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Det finnes to soverom som kan kobles sammen (eller skilles) av en skilledør. Ett av disse soverommene har en dobbelseng med bad med stort badekar og toalett, mens soverommet med to enkeltsenger har et bad med dusj og toalett. Fra gangen kan du også komme deg opp til den øverste etasjen hvor du finner en stor stue med høyt tak. Stuen har en stor sofa og en sovesofa som er godt egnet for to personer. Det finnes et stor tv og piano. Seks steg opp kommer du til leilighetens terrasse med solsenger hvor du kan sitte og nyte freden og utsikten.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Montevecchio

Les personlige anmeldelser av Terrazza Montevecchio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Montevecchio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Terrazza Montevecchio

Helt herlig leilighet

Leiligheten ligger meget sentralt og med gangavstand til Peterskirken, Colosseum, Spansketrappen, Pantheon, Trevifontenen og meget nært Piazza Navona. Innredningen er både stilfull og sjarmerende med god plass til alle 6 - tre generasjoner på tur. Det er en deilig stemning i gaten og området rundt leiligheten, der man lett finner en hyggelig restaurant, kafé eller isbar.

Les mer

Et ideelt hyggested midt i hjertet av Roma.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Montevecchio

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Montevecchio

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Montevecchio

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Montevecchio

Les mer
 
search map