Feriebolig i Roma

Terrazza Margutta

 
Terrazza Margutta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Margutta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er ikke alltid lett å kombinere ønsket om å bo midt i en travel storby med suget etter fredelige og rolige omgivelser, men i Via Margutta kan det la seg gjøre.Denne lille gaten går parallelt med Via del Babuino, slik at dere bor mellom Spansketrappen og Piazza del Popolo. Terrazza Margutta ligger litt tilbaketrukket fra gaten med inngang i tredje etasje, og leiligheten er fordelt på to plan (i tillegg til den utsøkte takterrassen). Det er en spennende leilighet som både er elegant, imponerende og en smule slitt - hvert fall i øverste etasje.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Margutta

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (3. etasje u/ heis)
- Leilighetens hovedrom er en stor stue med sofagruppe, peis og TV, og det store vinduet sørger for nok av dagslys. Fra stuen er det tilgang til et soverom med dobbeltseng og eget bad en suite med badekar og toalett. Det er også en trapp fra stuen som fører opp til øverste etasje med et stort loft med spisebord og stoler, og en gjennomgang med en dobbeltseng. Gjennomgangen fører til kjøkkenet (fire gassbluss, stekeovn, kjøleskap med frys og oppvaskmaskin), bad med dusj og toalett og enda et soverom med dobbeltseng. I gjennomgangen finner dere også trappene til den store takterrassen med bord og stoler, og en nydelig utsikt over de karakteristiske romerske takene, Villa Medici og de frodige skråningene. Leiligheten er utstyrt med Wi-Fi og aircondition.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i Roma og returner til denne svale og herlige leiligheten. Slapp av på den herlige takterrassen med noe godt i glasset og masse inntrykk å fordøye. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Margutta

Les personlige anmeldelser av Terrazza Margutta som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Margutta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Margutta

Bedømmelse av Terrazza Margutta

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Margutta

Les mer

Svein og familie fra Grimstad i Norge boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 11. til d. 16. september 2010.

Dette var mitt 7. opphold i Roma, og jeg kjenner derfor byen godt. Jeg har imidlertid alltid tidligere bodd på hoteller, men valgte denne gang leilighet fordi vi var 3 par som reise sammen.

Leiligheten svarte i høy grad til forventningene. Vi visste ut fra beskrivelsen fra In-Italia at det skulle være noe slitt, men vi syntes absolutt ikke at slitasjen var plagsomt. Stuen i første etasje var fantastisk, men vi fikk knapt brukt det, da det fine og varme været innbød til heller å tilbringe tiden på den romslige og hyggelige takterrassen.

Soverommet i første etasje lå vegg i vegg med et romslig bad, mens soverommet og den ekstra soveplassen i andre etasje delte et mindre bad med toalett og dusjkabinett. Dette badet var så lite at det krevde litt kløkt å manøvrere der inne, men det fungerte da også på et vis.

Vi merket oss ved innsjekk at TV’en i stuen ikke var i orden (nøkkelansvarlig opplyste om dette), men for oss var det helt OK, da vi ikke var kommet til Roma for å se TV. Vi oppdaget også at taklyset på kjøkkenet ikke var i orden, og ble lovet at det skulle ordnes senest mandag den 13., men ingen reparatør dukket noensinne opp. Den slags er selvsagt beklagelig, men det var ikke noe stort problem for oss, da vi kun anvendte kjøkkenet for å koke kaffe og stelle til morgenmat.

Vi fikk for øvrig ved telefon til deres stedlige ansvarlige, uten problemer, utsatt utsjekk med fire timer, slik at det passet bedre med vår hjemreise den 16.

Leiligheten lå i en meget stille og rolig bakgate, som også var både idyllisk og vakker, og kun ca. 400 meter gangavstand fra Spansketrappen. Supermarked og flere delikatessebutikker fantes innefor en radius på noen få hundre meter fra leiligheten.

Dette var andre gang jeg benyttet meg av In-Italia (forrige gang var ved et opphold i Ravello i 2007). Service, dokumentasjon og kundehåndtering både på forhånd og på stedet er upåklagelig, og jeg anbefaler dere svært gjerne til andre.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Margutta

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Margutta

Les mer
 
search map