Feriebolig i Roma

Terrazza Marche

 
Terrazza Marche er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Marche er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tre inn i den elegante oppgangen i det flotte bygget, ta heisen opp til leiligheten og senk skuldrene i denne lyse og herlige leiligheten, rett rundt hjørnet fra Spansketrappen og shoppinggatene.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på terrassen, før dere tar turen til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs utenfor leiligheten, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Marche

Fireromsleilighet med 6 soveplasser
- Leiligheten består av en stue, en spisestue, et soverom med to enkeltsenger og eget bad med badekar, dusj og toalett samt to soverom med dobbeltsenger og tilhørende bad med dusj og toalett. Den er utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, flatskjerms-tv og dvd-spiller. Leiligheten har også stor terrasse (ca. 50 m²) med bord, stoler, parasol og flere planter.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Bo midt i smørøyet med en herlig takterrasse der dere kan slappe av og nyte feriedagene. Se frem til spennende opplevelser i Roma og trivelige kvelder sammen i Terrazza Marche. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Marche

Les personlige anmeldelser av Terrazza Marche som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Marche. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Marche

Super god leilighet til god pris

Vi bodde seks personer i leiligheten i en uke, og vi har vært veldig fornøyd. Leiligheten er ikke helt ny, men ren og pen. Det er veldig gode rom med eget bad, fint kjøkken, aircondition og den store terrassen er deilig. Vi vil absolutt anbefale denne leiligheten.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Marche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Marche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Marche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Marche

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Marche

Les mer
 
search map