Feriebolig i Roma

Terrazza Lupa

 
Terrazza Lupa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Lupa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I sjette etasje (m/ heis) i Via della Lupa finner dere denne sjarmerende leiligheten, ideell for par som vil bo midt i Roma og som prioriterer å kunne nyte tilværelsen på terrassen fremfor å lage mat selv. Det hersker nemlig ikke tvil om at Terrazza Lupas svakhet er det spartanske kjøkkenet, mens dens største styrke er den 25-30 m² store terrassen med utsikt.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Lupa

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (6. etg m/ heis)
- Leiligheten består av en stue med sovesofa til ett barn, et lite spisebord og en tekjøkken (to gassblusser, et lite kjøleskap og en vannkoker) finurlig gjemt i et skap, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Nyt feriedagene i Romas spennende gater og på den herlige terrassen deres. Finn frem koffertene og gjør dere klare for storbyferien. dagens mange ankomster, men vennligst husk å ringe fra flyplassen i tillegg. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Lupa

Les personlige anmeldelser av Terrazza Lupa som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Lupa. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Lupa

Super sentral og fin leilighet

Fantastisk beliggenhet og fin leilighet med en vakker terrasse som fortjener 5 stjerner, hvis det ikke var for en eneste svært viktig detalj - mangel på rengjøring! Det var åpenbart ikke skiftet sengetøy etter forrige leier - vi fant klær i fotenden under lakenet. Heldigvis var sengetøy rent, så vi kunne skifte, men det forventer man ikke når du betaler 40 € for rengjøring.

Les mer

Perfekt beliggende leilighet

Denne leiligheten er rett og slett perfekt i hjertet av det gamle Roma. Alt er innen gangavstand fra både de klassiske turistattraksjonene, gode restauranter, shopping og sjarmerende gater. Leiligheten ligger i en nydelig rolig gate, noe som er veldig koselig. Leiligheten i seg selv har en herlig takterrasse med morgen/formiddagsol, som gjør det unikt. Innendørs er det greit bad, soverom og stue. Det er hva du trenger for 2 personer selv om kjøkkenet er litt lite. Så leiligheten er ment for de som ønsker å spise ute i Romas mange gater.
Vi hadde et flott opphold der overnatting, booking osv. gikk helt plettfritt.

Les mer

Super leilighet og fet takterrasse

Lekkert å kunne sitte ute midt i April og spise frokosten sin på egen takterrasse. Plasseringen er supersentral.

Les mer

Den deiligste leiligheten på det fineste stedet

Vi blir møtt av skjønne Costanza, som med vennlighet og humor får oss på plass, gir tips, og hvis det skulle være noe annet er det bare å ringe.
Det er moro med kjøkkenet i skapet og porselenet i skuffen. Dørene knirker og måkene vekker oss med deres skrik fra taket.
Utsikten mot kirken er perfekt, terrassen er deilig i solskinnet med lunsj på bordet, som vi hentet rett rundt hjørnet med italiensk espresso og kake (kaféen gav smaksprøver) - og en liten lur.
Gode senger. Rent og pent. Super service!
Jeg reiste med min 78 år gamle mor og min søster, og det var et perfekt sted å bo. Jeg kommer tilbake igjen.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Lupa

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Lupa

Les mer
 
search map