Anmeldelser av Terrazza Lucina

 
Terrazza Lucina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Lucina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Terrazza Lucina

Les personlige anmeldelser av Terrazza Lucina som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Lucina. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Kvalitet og pris henger ikke sammen - villedende markedsføring

Villedende markedsføring:
Adressen til leiligheten Terrazza Lucina er ikke som opplyst på hjemmesiden: Piazza San Lorenzo in Lucina nr. 4 - men Via in Lucina nr. 17!!!!
Det gav oss en lang rekke vanskeligheter ved ankomsten lørdag i kraftig regnvær. Kontaktpersonen stod og ventet på oss ved nr. 4 på plassen, men vi måtte - etter først å ha krysset plassen i styrtregn - gå ut på Corsoen med koffertene våre i øsende regn og rundt hele kvartalet før vi endelig nådde inngangen og tørrværet i Via in Lucina.
Taxien hadde kjørt en stor omvei for å nå frem til Piazzaen. Hvis vi hadde hatt den riktige adressen kunne vi ha blitt satt av under tak og uten omvei ved døren til Via in Lucina 17!
Og vi hadde jo for øvrig sett for oss at når vi gikk ut og kom hjem ville det skje via piazzaen.
Romantisk - ja visst - men det er jo det dere med deres falske markedsføring skaper forventninger om.

Kvalitet og pris:
Ved å lese den hittil eneste anmeldelsen av leiligheten har vi forstått at kjøkkenet hadde skråtak og at det i 2009 manglet en brødkniv. At kjøkkentaket fortsatt var skrått med dårlig arbeidsplass hadde vi forventet, men ikke at brødkniven fortsatt manglet!

Vi var for trøtte på lørdagskvelden til å klage over at det ikke var skikkelig lys på kjøkkenet, i gangen og i stuen på grunn av manglende eller defekte lyspærer, og hva som verre var: at det heller ikke var varmtvann i kranene. Men søndag formiddag ringte vi og tilkalte kontaktpersonen Luca. Han lovde at lysforholdene ville bli fikset i løpet av mandagen - og han påstod da han gikk at vi nå hadde varmt vann.
Det hadde vi også til en viss grad, men det virket helt tilfeldig når det var varmt og hvor raskt det ble kaldt, og uansett måtte man vente minst fem minutter for å få varmt vann hvis man f.eks. skulle vaske hendene.
Da jeg opplevde å måtte skylle såpen av med kaldt vann i morgendusjen, og da min kone plutselig manglet varmtvann da hun vasket håret, ringte vi til Rome Sweet Home igjen på onsdagen - også for å fortelle dem at lysforholdene ikke hadde blitt fikset på mandagen som lovet (om tirsdagen var det blitt lagt igjen noen ubrukelige lyspærer på en hylle mens vi var ute).
Nå kom det en kvinnelig medarbeider med en gang som straks skaffet oss varmtvann - det forsvant igjen et kvarter etter hun hadde gått. Men i motsetning til Luca viste hun meg hvordan vi kunne manipulere diverse knapper og innstillinger på varmtvannsbeholderen for å få varmtvann dersom det forsvant igjen.
Så resten av oppholdet klarte vi problemene selv til en så god grad at det kun var våre barnebarn og meg selv som måtte stå i den kalde dusjen én gang hver til slutt. Selv om det å "stå i dusjen" er litt overdrevet. For på det ene badet, som det ikke er bilde av på hjemmesiden (som kanskje er forståelig, om enn ikke akseptabelt) kan ikke en voksen danske stå uten å måtte krumme seg sammen - og skråtakene i det andre badet med badekaret forhindrer også dusjende i å stå oppreist.
Så mine (og min kones) turer i dusjen foregikk på kne i badekaret under dusjen.
Utsikten mot Peterskirken var like flott som på bildet - derav den ene stjernen. Den andre stjernen gis fordi rengjøringsstandarden i leiligheten var det beste vi har opplevd i Roma.

In-Italias kommentarer

Det var beklagelig å høre at oppholdet ikke levde opp til forventningene. Oppgangen til leiligheten Terrazza Lucina ligger i en gård mellom to gater som det er tilgang til både fra inngangen på Piazza San Lorenzo in Lucina nr. 4 og fra Via in Lucina nr. 17. Hvorfor den ansvarlige for nøkkelutleveringen valgte den sistnevnte, er vanskelig å si. Når det gjelder skråtakene mener vi at vi advarer tydelig om det når vi i beskrivelsen skriver: "det er for lavt under taket på kjøkkenet pga. skråtaket, og kjøkkenets standard er for lav for en så lekker leilighet", og bildene tydelig viser hvor lavt det er. Alle våre 8 bilder av leiligheten viser at den ligger i øverste etasje med skråtak og at takhøyden dermed ikke er noe å skryte av. Dette gjelder også for badekaret, der bildet vårt tydelig viser at man ikke kan stå oppreist i det. Kanskje vi er for tilgivende når det gjelder dusjhøyden i mange av boligene og hotellrommene vi har i vår online-katalog. Men den ansvarlige for beskrivelsen av Terrazza Lucina er litt over to meter høy og for ham er det en selvfølge at det å reise i Sør-Europa som oftest krever litt fleksibilitet. Vi tviler på at et bilde av badet ville "avslørt" dusjens nøyaktige høyde. At det kan dukke opp problemer med varmtvannsbeholdere som drives av gass er dessverre ikke noen nyhet. Vi har beklageligvis ikke en løsning på dette, bortsett fra å tilkalle våre lokale samarbeidspartnere som er tilgjengelige størstedelen av døgnet hele uken for akkurat dette. Det samme gjelder når en pære ikke virker. Det er selvfølgelig beklagelig at lysforholdene ikke kom i stand så raskt som mulig.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2015
Antall reisende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2009
Antall reisende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map