Feriebolig i Roma

Terrazza Lucina

 
Terrazza Lucina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Lucina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med Terrazza Lucina får dere alt dere trenger til Roma-ferien og mer; fantastisk beliggenhet, fredelige omgivelser, antikke møbler, moderne komfort og en herlig terrasse med strålende utsikt.

La oss bare ta det negative kjapt så det er gjort: skråtaket er for lavt på kjøkkenet, som for øvrig er litt for "standard" for en så lekker leilighet. Men det er også det hele. Terrazza Lucina er romslig og elegant innredet, med parkett- og marmorgulv, usedvanlig flotte bad og antikke møbler som bidrar til det luksuriøse inntrykket. Og prikken over i-en er at på andre siden av de store glassdørene i stuen ligger en 15 m² stor terrasse med utsikt over Den Evige Stad helt til Peterskirkens enorme kuppel.

Les mer om Terrazza Lucina

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den behagelige stuen, før ferden går til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med noe godt i glasset på terrassen.

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Leiligheten består av en stue med spisebord og komfortabel sofas along, et separat kjøkken, et soverom med dobbeltseng et tilhørende bad med badekar og toalett, enda et soverom med dobbeltseng og et ekstra bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, satelitt-tv, dvd-spiller, wi-fi, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Bestill deres supersentrale terrasseleilighet

Gjør dere klare til en uforglemmelig storbyferie midt i Den Evige Stad. Få det meste ut av dagene deres i Roma med en flott beliggenhet og en behagelig terrasse. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Lucina

Les personlige anmeldelser av Terrazza Lucina som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Lucina. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Kvalitet og pris henger ikke sammen - villedende markedsføring

Villedende markedsføring:
Adressen til leiligheten Terrazza Lucina er ikke som opplyst på hjemmesiden: Piazza San Lorenzo in Lucina nr. 4 - men Via in Lucina nr. 17!!!!
Det gav oss en lang rekke vanskeligheter ved ankomsten lørdag i kraftig regnvær. Kontaktpersonen stod og ventet på oss ved nr. 4 på plassen, men vi måtte - etter først å ha krysset plassen i styrtregn - gå ut på Corsoen med koffertene våre i øsende regn og rundt hele kvartalet før vi endelig nådde inngangen og tørrværet i Via in Lucina.
Taxien hadde kjørt en stor omvei for å nå frem til Piazzaen. Hvis vi hadde hatt den riktige adressen kunne vi ha blitt satt av under tak og uten omvei ved døren til Via in Lucina 17!
Og vi hadde jo for øvrig sett for oss at når vi gikk ut og kom hjem ville det skje via piazzaen.
Romantisk - ja visst - men det er jo det dere med deres falske markedsføring skaper forventninger om.

Kvalitet og pris:
Ved å lese den hittil eneste anmeldelsen av leiligheten har vi forstått at kjøkkenet hadde skråtak og at det i 2009 manglet en brødkniv. At kjøkkentaket fortsatt var skrått med dårlig arbeidsplass hadde vi forventet, men ikke at brødkniven fortsatt manglet!

Vi var for trøtte på lørdagskvelden til å klage over at det ikke var skikkelig lys på kjøkkenet, i gangen og i stuen på grunn av manglende eller defekte lyspærer, og hva som verre var: at det heller ikke var varmtvann i kranene. Men søndag formiddag ringte vi og tilkalte kontaktpersonen Luca. Han lovde at lysforholdene ville bli fikset i løpet av mandagen - og han påstod da han gikk at vi nå hadde varmt vann.
Det hadde vi også til en viss grad, men det virket helt tilfeldig når det var varmt og hvor raskt det ble kaldt, og uansett måtte man vente minst fem minutter for å få varmt vann hvis man f.eks. skulle vaske hendene.
Da jeg opplevde å måtte skylle såpen av med kaldt vann i morgendusjen, og da min kone plutselig manglet varmtvann da hun vasket håret, ringte vi til Rome Sweet Home igjen på onsdagen - også for å fortelle dem at lysforholdene ikke hadde blitt fikset på mandagen som lovet (om tirsdagen var det blitt lagt igjen noen ubrukelige lyspærer på en hylle mens vi var ute).
Nå kom det en kvinnelig medarbeider med en gang som straks skaffet oss varmtvann - det forsvant igjen et kvarter etter hun hadde gått. Men i motsetning til Luca viste hun meg hvordan vi kunne manipulere diverse knapper og innstillinger på varmtvannsbeholderen for å få varmtvann dersom det forsvant igjen.
Så resten av oppholdet klarte vi problemene selv til en så god grad at det kun var våre barnebarn og meg selv som måtte stå i den kalde dusjen én gang hver til slutt. Selv om det å "stå i dusjen" er litt overdrevet. For på det ene badet, som det ikke er bilde av på hjemmesiden (som kanskje er forståelig, om enn ikke akseptabelt) kan ikke en voksen danske stå uten å måtte krumme seg sammen - og skråtakene i det andre badet med badekaret forhindrer også dusjende i å stå oppreist.
Så mine (og min kones) turer i dusjen foregikk på kne i badekaret under dusjen.
Utsikten mot Peterskirken var like flott som på bildet - derav den ene stjernen. Den andre stjernen gis fordi rengjøringsstandarden i leiligheten var det beste vi har opplevd i Roma.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Lucina

Les mer
 
search map