Feriebolig i Roma

Terrazza Leonina

 
Terrazza Leonina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Leonina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

De lærde strides om hvilke av Romas bydeler som kan skryte på seg tittelen "mest sjarmerende", men Monti stiger stadig på listene, og slår ofte Trastevere da det har langt færre turister og hoteller, minst like mange gode spisesteder og billedskjønne gater. Ta del i folkelivet som preget Piazza Santa Maria a Monti på kveldene, og få samtidig et godt utgangspunkt for å utforske resten av Roma.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (5. etg u/ heis)
- Leiligheten består av en stue med dobbel sovesofa, et kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med to enkeltsenger og tilhørende bad med dusj og toalett, et soverom med dobbeltseng og enda et bad med dusj og toalett. I stuen ligger utgangen til terrassen, og leiligheten er utstyrt med aircondition, satelitt-tv og vaskemaskin.

Les mer om Terrazza Leonina

Bestill deres ferieleilighet i Monti

Se frem til å oppleve autentiske Roma med et opphold i Terrazza Leonina midt i sjarmerende Monti. Slapp av på den herlige terrassen etter begivenhetsrike dager i Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map