Feriebolig i Roma

Terrazza Governo Vecchio

 
Terrazza Governo Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Governo Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det største problemet med denne leiligheten vil vel være om den er ledig, for hvem vil vel ikke bo få skritt unna Piazza Navona med egen takterrasse? De som kjenner Roma vet at Via del Governo Vecchio slett ikke er langt unna Romas mest kjente plasser og severdigheter, om det så er Campo de' Fiori, Vatikanet eller Pantheon det er snakk om.

Bo opp i høyden og i nærhet til alt

Denne nydelige leiligheten ligger i sjette etasje, og heldigvis er det heis her. I dette området finner dere alle slags restauranter, butikker og innkjøpsmuligheter, og i denne gaten ligger det også er det bra supermarked der dere kan handle inn til herlige frokoster på takterrassen.

Les mer om Terrazza Governo Vecchio

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (6. etasje m/ heis)
- Leiligheten er fordelt på to etasjer og består av et inngangsparti som fører videre inn til en stue med dobbel sovesofa (kun for barn) og spiseområde, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. I øverste etasje finner dere et separat kjøkken og en møblert takterrasse med utsikt over byens tak. Leiligheten er utsyrt med aircondition, tv og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Finn frem kofferten og gjør dere klare til en uforglemmelig ferie i romantiske Roma. Slapp av på takterrassen og absorber byens historie i deres eget tempo. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Governo Vecchio

Les personlige anmeldelser av Terrazza Governo Vecchio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Governo Vecchio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Governo Vecchio

Bedømmelse av Terrazza Governo Vecchio

Les mer

Hyggelig leilighet i gamlestrøket

Leiligheten passer godt som base for en ferie med fokus på de klassiske stedene i Roma. Etter en hektisk dag på sightseeing kan man forlate gatenes støy og nyte utsikten over Roma fra leilighetens takterrasse, gjerne med en kopp kaffe eller et glass vin. Det er en opplevelse i seg selv å se Roma ovenfra.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Governo Vecchio

Les mer

Ivar og familie fra Porsgrunn i Norge boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 25. til d. 29. juni 2011.

Turen til Roma var helt super. Leiligheten lå perfekt til midt i byen med korte avstander til alle severdigheter. Restauranter, isbarer og butikk rett utenfor døren passet oss godt. Leiligheten var ren og fin med deilig aircondition på begge rom, takk for det. Vi var 4 personer og det gikk greit men sovesofaen i stuen var ikke god å sove på, og så bør det kjøpes en parasoll til takterrassen for det blir veldig varmt å sitte der i solen. Men totalt sett en flott leilighet som vi absolutt kan anbefale til andre. Vi kommer tilbake :-)

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Governo Vecchio

Les mer
 
search map