Feriebolig i Roma

Terrazza Governo Vecchio

 
Terrazza Governo Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Governo Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det største problemet med denne leiligheten vil vel være om den er ledig, for hvem vil vel ikke bo få skritt unna Piazza Navona med egen takterrasse? De som kjenner Roma vet at Via del Governo Vecchio slett ikke er langt unna Romas mest kjente plasser og severdigheter, om det så er Campo de' Fiori, Vatikanet eller Pantheon det er snakk om.

Bo opp i høyden og i nærhet til alt

Denne nydelige leiligheten ligger i sjette etasje, og heldigvis er det heis her. I dette området finner dere alle slags restauranter, butikker og innkjøpsmuligheter, og i denne gaten ligger det også er det bra supermarked der dere kan handle inn til herlige frokoster på takterrassen.

Les mer om Terrazza Governo Vecchio

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (6. etasje m/ heis)
- Leiligheten er fordelt på to etasjer og består av et inngangsparti som fører videre inn til en stue med dobbel sovesofa (kun for barn) og spiseområde, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. I øverste etasje finner dere et separat kjøkken og en møblert takterrasse med utsikt over byens tak. Leiligheten er utsyrt med aircondition, tv og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Finn frem kofferten og gjør dere klare til en uforglemmelig ferie i romantiske Roma. Slapp av på takterrassen og absorber byens historie i deres eget tempo. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map