Feriebolig i Roma

Terrazza Giulia sul Tevere

 
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fargeglade vegger, møbler i vintagestil, småting her og der gir deg en fornemmelse av at leiligheten er et hjem for en person med et bohem-hjerte. Velkommen til Terrazza Giulia sul Tevere i Roma.

Fra personlighet til terrasse

Ta de få trappetrinnene opp til den øverste delen av leiligheten, for her venter en liten terrasse møblert med et bord og to stoler, og som har utsikt over takene og elva Tiber som renner under deg. Når Roma byr på godt vær kan du nyte solens stråler og byens summende liv og atmosfære her.

Roma til fots

Her bor du ved elva ca. 350 meter fra torget Campo de' Fiori og 100 meter fra Piazza Farnese, så du har korte gangavstander til noen av de vakreste torgene i den italienske hovedstaden. Til Colosseum og Vatikanet må du gå litt lengre (ca. 2 km til førstnevnte, og 1½ km til sistnevnte) eller benytte deg av byens offentlige transport.

Toromsleiligheten Terrazza Giulia sul Tevere til 2/4 personer (med terrasse)
Leiligheten Terrazza Guilia sul Tevere ligger i sjette etasje i en bygning med heis og har en liten terrasse møblert med et bord og to stoler, med utsikt over Tiber. Leiligheten har flere innvendige trappetrinn og kan derfor ikke anbefaler til personer som er dårlige til beins. Den består av en stue med sovesofa, et kjøkken med spiseplass, et soverom med dobbeltseng (king size) og et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med tv, aircondition og Wi-Fi. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap/frys og komfyr. Det er også strykejern tilgjengelig.

 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Giulia sul Tevere

Les personlige anmeldelser av Terrazza Giulia sul Tevere som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Giulia sul Tevere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Terrazza Giulia sul Tevere

Les mer
 
search map