Feriebolig i Roma

Terrazza Gabrielli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I en rolig sidegate fra Via dei Coronari ligger Terrazza Gabrielli i sjette etasje (heisen går opp til femte etasje, så litt trappegåing må fortsatt til), kun 400 meter unna Piazza Navona og like langt unna Engelsborg.

Loftsleiligheten har et skrånende tak, og vi anbefaler ikke å bo mer enn to personer her dersom dere ønsker å bo komfortabelt - med flere blir det fort litt vel trangt. Men alt i alt er dette en flott leilighet midt i Roma med en romslig og herlig takterrasse - et funn for par på tur til Den Evige Stad.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Gabrielli

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, mikrobølgeovn og kjøleskap med frys) og en hems med enkeltseng og utgang til takterrassen (NB: Trappen opp til hemsen er bratt, og derfor ikke egnet for små barn, bevegelseshemmede eller berusede). I forbindelse med stuen er det et lite bad med dusj og toalett (NB: dusjen er plassert slik at hele rommet blir vått om den brukes). Det er også et lyst soverom med dobbeltseng og enda et bad med toalett og dusj m/ dusjforheng. Dere får også tilgang til takterrassen fra gangen; terrassen er omtrent 25 m² stor og fra den får dere en flott utsikt over byen.Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

se frem til begivenhetsrike dager i Roma, og returner til denne trivelige leiligheten for å hvile. Slapp av på den romslige takterrassen og nyt utsikten med et glass vin I hånden.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Dimora Giulia

Roma, Lazio

Terrazza Soldati

Roma, Lazio

Terrazza Trevi

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map