Feriebolig i Roma

Terrazza di Sales

 
Terrazza di Sales er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza di Sales er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Trastevere er mer kjent for sine mange spisesteder, barer, kafèer som gjør dette til Romas livligste område nesten døgnet rundt. Men Trastevere er også, som Roma selv, sammensatt av intense og avslappede områder. Via di San Francesco di Sales ligger litt utenfor de heftigste festområdene, men ikke lengere enn at det er 500 meter gåtur til Piazza della Malva. Dere får derfor alle mulighetene til et hyggelig kveldsliv uten å måtte høre alle andre når dere går til sengs.

En helt spesiell leilighet

Roma har noe for enhver smak, også når det kommer til leiligheter, og Terrazza di Sales må sies å være noe for seg selv. Bare beliggenheten i første etasje like ut til gaten er usedvanlig, men enda mer sjeldent er en leilighet i Roma med egen gårdshage og ikke minst: kjeller med både boblebad og badstue. Vi kan hilse og si at et glass vin passer fint begge steder.

Les mer om Terrazza di Sales

Ute eller inne?

Valget er ditt. Vil dere gå ned til den koselige kjelleren med det store boblebadet og den lille badstuen (kun plass til èn person) eller vil dere slappe av i den private gårdshagen rett utenfor stuen? Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Terrazza di Sales

Treromsleilighet med 6 soveplasser

Leiligheten ligger i første etasje med inngang direkte fra gaten. Den består av en lang stue med spisehjørne og kjøkkenkrok (tre gassblusser, et kjøleskap og mikrobølgovn) og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og privat bad med badekar og toalett, samt et annet soverom med to sovesofaer til to personer hver og privat bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza di Sales

Les personlige anmeldelser av Terrazza di Sales som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza di Sales. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza di Sales

Bedømmelse av Terrazza di Sales

Les mer

Bedømmelse av Terrazza di Sales

Les mer
 
search map