Feriebolig i Roma

Terrazza Biscione

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Til tross for den sentrale plasseringen og nærheten til Campo de' Fiori er omgivelsene rolige, men alt annet enn kjedelige. Rett ved huset finner dere både gode spisesteder, shoppingmuligheter og det karakteristiske gatemarkedet på Campo de' Fiori hver dag, og herfra får dere greie avstander til flere andre spennende serverdigheter.

Treromleilighet med 4+2 soveplasser (3 etg uten heis)
Leiligheten er flott og stilrent innredet, og består av en stue, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn og mikrobølgeovn), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leiligheten har dessuten en liten terrasse med utgang fra kjøkkenet og en større terrasse med en billedskjønn utsikt - rett ved inngangen. Den er dessuten utstyrt med aircondition, vaskemaskin og satelitt-tv.

Les mer om Terrazza Biscione

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Få det meste ut av Roma-ferien deres med et opphold i Terrazza Biscione. Med folkelivet på Campo de' Fiori rett rundt hjørnet og en herlig terrasse å slappe av på er dere klare for å erobre Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

search map