Feriebolig i Roma

Terrazza Biscione

 
Terrazza Biscione er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Biscione er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Til tross for den sentrale plasseringen og nærheten til Campo de' Fiori er omgivelsene rolige, men alt annet enn kjedelige. Rett ved huset finner dere både gode spisesteder, shoppingmuligheter og det karakteristiske gatemarkedet på Campo de' Fiori hver dag, og herfra får dere greie avstander til flere andre spennende serverdigheter.

Treromleilighet med 4+2 soveplasser (3 etg uten heis)
Leiligheten er flott og stilrent innredet, og består av en stue, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn og mikrobølgeovn), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leiligheten har dessuten en liten terrasse med utgang fra kjøkkenet og en større terrasse med en billedskjønn utsikt - rett ved inngangen. Den er dessuten utstyrt med aircondition, vaskemaskin og satelitt-tv.

Les mer om Terrazza Biscione

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Få det meste ut av Roma-ferien deres med et opphold i Terrazza Biscione. Med folkelivet på Campo de' Fiori rett rundt hjørnet og en herlig terrasse å slappe av på er dere klare for å erobre Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map