Feriebolig i Roma

Terrazza Biscione Penthouse

 
Terrazza Biscione Penthouse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Biscione Penthouse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Biscione Penthouse er en særdeles stor leilighet da den er sammenslått av de to leilighetene Appartamento Biscione Luminoso og Appartamento Biscione Terrazza som deler oppgang. Leilighetene ligger henholdsvis i andre- og tredje etasje.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass god vin i hånden på terrassen.

Les mer om Terrazza Biscione Penthouse

Seksromsleilighet med 8/10 soveplasser (2 etg uten heis)

-Leiligheten består av to stuer, to kjøkken, to soverom med en dobbeltseng hver, to soverom med to enkeltsenger hver og tre bad med toalett og dusj. Leiligheten har to terrasser med plass til fire personer rundt bordet, og er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Tilbring herlige dager sammen i Roma, og gå ikke glipp av noe med en så sentral plassering midt i byens pulserende hjerte. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map