Feriebolig i Roma

Terrazza Biscione Penthouse

 
Terrazza Biscione Penthouse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Biscione Penthouse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Biscione Penthouse er en særdeles stor leilighet da den er sammenslått av de to leilighetene Appartamento Biscione Luminoso og Appartamento Biscione Terrazza som deler oppgang. Leilighetene ligger henholdsvis i andre- og tredje etasje.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass god vin i hånden på terrassen.

Les mer om Terrazza Biscione Penthouse

Seksromsleilighet med 8/10 soveplasser (2 etg uten heis)

-Leiligheten består av to stuer, to kjøkken, to soverom med en dobbeltseng hver, to soverom med to enkeltsenger hver og tre bad med toalett og dusj. Leiligheten har to terrasser med plass til fire personer rundt bordet, og er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Tilbring herlige dager sammen i Roma, og gå ikke glipp av noe med en så sentral plassering midt i byens pulserende hjerte. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Biscione Penthouse

Les personlige anmeldelser av Terrazza Biscione Penthouse som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Biscione Penthouse. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Terrazza Biscione Penthouse

Hjemme til jul.

Å komme til Terrazza Biscione Penthouse med familien for å feire jul i Roma er å komme hjem.

Les mer

God beligenhet

Super god beliggenhet. Sentrum for de beste tingene. Vi gikk rundt til alt. Leiligheten hadde alt nødvendig uten å være luksus. Takleiligheten var kjølig,men koselig liten takterrasse. Lett å få tak i nøkkellutleveringen, men litt ventetid ved ankomst

Les mer

Sentralt

Deilig, sentralt sted. Gangavstand til alt.

Les mer

great location!

we were two families that shared these two appartements i Biscione, and we had a great time! we were afraid that there would be noise from the restaurants, but that was not a problem.

we had some minor problems with the hot water in the top appartement, but it was solved after a phone call to our key manager.

the terrace was nice in the evenings, but much smaller than we thought, and only one of the two terraces was any good.

the best thing was the location - splendid.

Les mer

Igjen en utmerket jul i Roma.

Da er vi kommet tilbake til Norge og kulde og sne etter en utrolig god juleuke i Roma. Det å feire jul i Roma er blitt en tradisjon for vår familie. Det er ro og fred over julen der nede. Julemessen i Peterskirken hvor paven celebrerer er høydepunktet. Tidligere bodde vi på hotell. Nå er det 2. gang vi bor på Piazza Biscione, Campo di Fiori. Og hele familien føler seg som hjemme. Alle kan samles, vi er sammen hele tiden, grunnet stor leilighet. Og frihetsfølelsen , en hver står fritt til å være hjemme, eller vandre rundt om i den fantastiske byen Roma. Hotel vil ikke lengre være aktuell for oss. En utrolig flott jul-i år som i fjor.
Jeg må berømme In-Italia. Meget god service, alltid vennlig og imøtekommende. All honnør til Dere !
Ber Dere hilse våre vennlige personer som tok i mot oss i Roma.
In-Italia også neste jul !
Vennlig hilsen Terje Bernt Norstrand.

Les mer

Familiehyyge i julen

Først, tusen takk for et meget godt opphold i Roma i julehelgen 2013. Vi var samlet, storparten av familien, og da vi kunne være i leilighet i steden for på hotelrom, ble det en virkelig familiejul.
Dette var 7. gang vi feiret jul i Roma, og planlegging for julen 2014 begynner tidlig på året. Vi satser på Dere, og håper på samme leilighet, " i år, som i fjor ".
Gir honnør til trivelig møte med nøkkelansvarlig, og ekteparet som eier leiligheten.
Leiligheten var for oss alle til full tilfredshet !
Vil også takke Dere for god service hele tiden.

WC i piano 1 blev i ustand. Vi klarte oss bra, men er det noget vi skal betale for utbedring av dette ?
Ønsker Dere et Godt Nytt År.
Vennlig hilsen Terje Bernt Norstrand. 2686 Lom. Norge.

Les mer
 
search map