Feriebolig i Roma

Terrazza Benedetta

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Terrazza Benedetta ligger ved et av de mange små sjarmerende torgene i Trastevere.

Få nok av plass

Leiligheten er i femte etasje, og det er ingen heis. Her kan dere til gjengjeld nyte en vakkert møblert toromsleilighet med aircondition (NB: kun i stuen), oppvaskmaskin, vaskemaskin, satellitt-TV og en terrasse som er mye større enn hva to mennesker trenger (med mindre man har tenkt å danse tango eller foreta andre plasskrevende aktiviteter).

Les mer om Terrazza Benedetta

Toromsleilighet med to soveplasser (5. etasje uten heis)
- Leiligheten består av en langstrakt stue med et gedigent kjøkkenhjørne (med fire gassbluss, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin) samt spisebord med tilhørende stoler og en liten sofagruppe med satellitt-TV, soverom med dobbeltseng og bad med dusj og toalett. Men best av alt er den velholdte terrassen på ca 30 m². Det er delvis overbygd og har et vakkert marmorbord med stoler, noen ekstrastoler og små benker i smijern og en nydelig utsikt over hustakene i nabolaget (inkludert den lille plassen Piazza della Malva).

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Bo som bohemene; høyt over bakken med en luftig og vakker terrasse midt i fargerike Trastevere. Herfra kan dere ta innover dere den autentiske Roma-stemningen og innta deilige glass med vin på sommerkveldene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map