Feriebolig i Roma

Terrazza Benedetta

 
Terrazza Benedetta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Benedetta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Benedetta ligger ved et av de mange små sjarmerende torgene i Trastevere.

Få nok av plass

Leiligheten er i femte etasje, og det er ingen heis. Her kan dere til gjengjeld nyte en vakkert møblert toromsleilighet med aircondition (NB: kun i stuen), oppvaskmaskin, vaskemaskin, satellitt-TV og en terrasse som er mye større enn hva to mennesker trenger (med mindre man har tenkt å danse tango eller foreta andre plasskrevende aktiviteter).

Les mer om Terrazza Benedetta

Toromsleilighet med to soveplasser (5. etasje uten heis)
- Leiligheten består av en langstrakt stue med et gedigent kjøkkenhjørne (med fire gassbluss, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin) samt spisebord med tilhørende stoler og en liten sofagruppe med satellitt-TV, soverom med dobbeltseng og bad med dusj og toalett. Men best av alt er den velholdte terrassen på ca 30 m². Det er delvis overbygd og har et vakkert marmorbord med stoler, noen ekstrastoler og små benker i smijern og en nydelig utsikt over hustakene i nabolaget (inkludert den lille plassen Piazza della Malva).

Bestill deres trivelige terrasseleilighet i Trastevere

Bo som bohemene; høyt over bakken med en luftig og vakker terrasse midt i fargerike Trastevere. Herfra kan dere ta innover dere den autentiske Roma-stemningen og innta deilige glass med vin på sommerkveldene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Benedetta

Les personlige anmeldelser av Terrazza Benedetta som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Benedetta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 18 anmeldelser fra Terrazza Benedetta

Bedømmelse av Terrazza Benedetta

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Benedetta

Les mer

Nydelig uke i solen i fjerde etasje - fin beliggenhet

Vi nøt uken vår i Via Benedetta 22. Begavet med 25-26 grader hver eneste dag i midten av oktober, kan det bare bli en god ferie. Kanskje en uke ikke er lenge nok når du egentlig ikke har hjerte til å sitte med en bok på terrassen en hel dag med bena oppe, når hele Roma ligger for dine føtter - men det tar vi oss tid til neste gang. Leiligheten er lys og velfungerende. Det er mye porselen, noen vinglass på stett, ok kniver, strykejern og strykebrett, isterningmaskin, hårføner og annet utstyr tilgjengelig - samt litt salt, håndklær, kaffe, oppvaskemiddel, osv. som ligger igjen etter tidligere leietakere. Kjøleskapet trenger avriming, skal du vil være der mer enn 1 uke, bør den avrimes. Oppvaskmaskin og vaskemaskin fungerer fint. Toalettetet trenger fuging i bunnen, ettersom det er litt lekk. De to hagestolene trenger i høyestegrad byttes ut, man kan også ønske en ekte solseng når det er så mye plass.
Man skal bare være obs på at innsjekkingsgebyr og turist-skatt skal betales i kontanter ved innsjekke - i vårt tilfelle også sen ankomst, så det var 151 Euro (kanskje også litt "mye" med innsjekkingsgebyr på 30 + 48 Euro selv om vi først kom like over midnatt). De 67 trinnene er dårlige når du kommer med koffertene, men fungerer godt i hverdagen - husk å ta søppelposen med ned hver gang. Det er oppsamling på forskjellige dager, men det er et offentlig spann rett ved døren som vi benyttet oss av. Deilig at det er et soverom mot gården, for det er fest og støy fra gaten hver dag - spesielt fredag/lørdag. Det var første gang for oss erfarne Roma farere å bo i Trastevere, så vi så steder vi aldri har sett før - men leiligheten ligger to minutters gange fra Ponte Sisto så det er fort over "i Roma." Limo sjåføren vår kjørte vilt i gatene, så vi ble en del forsinket fra flyplassen, og vi ble satt i feil gate ved et annet nr. 22 (men nær.) - be om å bli kjørt til Piazza della Malva, det er lettere for alle parter. Vi dro selv vilt rundt i gatene nær leiligheten vår nesten hver dag, så vi var fornøyd med GPSen på tlf vår - ingen gater er like i Trastevere, og vi mistet lett orienteringen.
Terrassen er nydelig til alle tiden på dagen - bare ikke når Bir & Fud baker pizza og vinden er i feil retning - da er det røyk på hele terrassen og klesvasken blir muligens røykfull. I den forbindelse kommer det litt sot på stolene, som du må være oppmerksom på før du tar på deg lysebukser.

Les mer

Fin leilighet i et hyggelig nabolag

Når vi skal til Roma igjen, håper jeg leiligheten er tilgjengelig. For beliggenheten er super sentralt, nabolaget full av sjarm og takterrassen er fantastisk å starte dagen på

Les mer

Utmerket leilighet i Trastevere

Leiligheten er fantastisk på alle punkter, så jeg har bare mindre "klager" Rengjøringsstandarden kan være bedre. For eksempel tror jeg ikke gulvet har blitt vasket før vi kom. Mottakelsen var veldig kort og i kontant, nesten litt uhøflig, vi måtte vente en time på gaten før vi kom inn på rommet, selv om vi hadde opplyst om vår ankomst. Vi ble belastet med 80 euro selv om det står 70 på hjemmesiden. Det ville være fint med to nye hagestoler. De smuldrer bort (ga et grønt pulver). Men bortsett fra detvar det en god ferie i en fantastisk leilighet.

Les mer

En fin og autentisk opplevelse av Roma

Mannen min og jeg bodde i leiligheten i tre dager og nøt hvert minutt!

Hun som ga oss nøkkelen, ga oss også et kart over Roma og kom med en masse brukbare tips til hvor vi kunne dra og hvor det var godt mat. Det gikk vi målrettet etter og vi ble ikke skuffet! Le Mano in pasta var et av spisestedene, også i Trestevera, som vi varmt kan anbefale!

Ja, leiligheten ligger høyt og det er mange trapper, men det gjør også at det er helt stille der oppe selvom det er fredag eller lørdag kveld når det er masse liv på gaten og mye lyd!
Terrassen taler for seg selv og selvom det var midt i november, spiste vi frokosten vår der ute hver morgen.

En skjønn liten perle. Vi kommer gjerne tilbake!

Les mer
 
search map