Feriebolig i Roma

Terrazza Barberini

 
Terrazza Barberini er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Barberini er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra Terrazza Barberini er det ikke langt til sentrums serverdigheter, og i nærheten finner dere mange butikker og spisesteder. Veggene prydes av innrammede plakater, og møblementet består i stort omfang av antikviteter (som peisen fra 1800-tallet) suplementert med nyere møbler i god kvalitet (som det moderne stereoanlegget).

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Barberini

Treromsleilighet med 4 + 2 soveplasser (med terrasse)
Leiligheten består av en entré, en stor lys stue med sovesofa og utgang til en ca. 30 m² stor møblert terrasse (da det ligger en bar/restaurant i første etasje, må man være forberedt på litt liv og leven), lite kjøkken med to kokeplater, to soverom med dobbeltseng, der begge har flotte bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, tv og stereoanlegg. Det er heis i bygget.

Bestill deres trivelige terrasseleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i Roma, og til å slappe godt av i denne hyggelige leiligheten. Unn dere et glass vin på deres egen terrasse midt i storbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Barberini

Les personlige anmeldelser av Terrazza Barberini som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Barberini. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Piker på tur

Vi var fire jenter på tur til vakre Roma. Den ene hadde vært der minst 15 ganger før og skulle nå vise de tre førstereis jentene rundt.
Den erfarene hadde tidligere bodd på hoteller i Roma, men hadde denne gangen lyst til å prøve leilighet. Leiligheten hadde en god sentral beliggenhet. Men ankomsten var ikke fult så god. Vi ringte kontakten da vi stod klar for å ta toget in til Roma. Vi ga beskjed når toget gikk og at vi ville være i byen om en drøy 1/2 time. Ringte så igjen da vi var av toget og klar i drosje til leiligheten. Da fikk vi beskjed at det ville gå 20 minutter til nøkkelansvarlig vill være der. Så kom regnet og ingen nøkkelansvarlig. Vi stod utenfor i over 1/2 time, ringte da og lurte på om vi stod utenfor riktig dør.
Det gjorde vi, men nøkkelansvarlig kunne ikke kjøre i regnet så det tok enda et kvarter for han dukket opp.Det gjorde nok at han var meget stresset og vi fikk ikke så mye info. Bl.a. hva skulle vi gjøre med nøkkel når vi dra. Men det ringte vi bare om så fikk vi svar på det.
Leiligheten var romslig. Men det var endel støy på soverom ut mot gaten.
Man skal også kjenne hverandre og syntes at det er greit med åpent tak til bad/toalett.
Vi hadde noen fine dager i Roma og kan absolutt anbefale å leie leilighet. Man føler at man blir en del av byen og ikke så mye turist.

Les mer

Anlaug Stokka og familie fra Stavanger boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 6. til d. 14. oktober 2012.

Vi har hatt en deilig tur i Roma.
Terazza Barberini hadde en sentral beliggenhet. Men vi var alle enig om at denne leiligheten fortjener ikke 3,5 stjerner.
Badet var utrolig slitt. Det var sikkert rent, men det så ikke rent ut i dusjen, den var helt svart.
Dusjen på det andre badet hadde en sluk hvor vannet rant utrolig sent, og det var hele tiden fare for at vannet skulle renne inn på soverommet.
Det var maur på gulvet på badene.
Dette er ikke en leilighet som vi vil anbefale til andre som skal til Roma.

Vi har tidligere alltid vært fornøyd med leiligheter vi har leid gjennom initalia.dk, men denne gangen var vi ikke fornøyd.

Les mer

Stein og rejsefællerne fra Oslo i Norge boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 2. til d. 9. september 2007.

Roma var en fantastisk by, så mange inntrykk og opplevelser. I en uke fra 2. til 9. September bodde vi i Terazza Barberini, Via Quattro Fontane, midt i byen, et utmerket utgangspunkt til alle severdigheter, restauranter og uteliv. Så mye god mat å velge i, anbefaler både pasta og ekte Italiensk Pizza. Metroen på Piazza Barberini rett utenfor er ett utmerket fremkomstmiddel når bena begynner å bli slitne.

Leiligheten var mer enn vi forventet, stor og lys, deilige soverom med egne bad/wc og en fantastisk deilig terrasse til frokost og sene kveldstimer etter mange timer i Roma sentrum. Reiste fra Norge og ca. 10 varmegrader og ankom Roma hvor vi hadde fra 25 – 35 grader varmt, nydelig vær. Den kjøligste dagen hadde vi litt regn men ellers helt topp.

September var en fin måned å være i Roma da det egentlig ikke var så ekstremt med turister, ingen lange køer på de store severdighetene.
Tips: 1 uke i Roma holder ikke, vi må nok tilbake ganske snart.

Kjempebra service og god oppfølging hele tiden fra In-Italia, også meget bra service fra nøkkelpersonen når vi ankom til Roma om morgenen. Vi vil på det varmeste anbefale denne leiligheten og plassen til våre venner og kjente, samt til de som kan tenke seg en tur til Roma.
Takk for ett meget hyggelig opphold.

Og en stor takk til Solveig Münchow i In-Italia, Danmark

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Barberini

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Barberini

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Barberini

Les mer
 
search map