Feriebolig i Roma

Terrazza Barberini

 
Terrazza Barberini er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Barberini er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra Terrazza Barberini er det ikke langt til sentrums serverdigheter, og i nærheten finner dere mange butikker og spisesteder. Veggene prydes av innrammede plakater, og møblementet består i stort omfang av antikviteter (som peisen fra 1800-tallet) suplementert med nyere møbler i god kvalitet (som det moderne stereoanlegget).

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Barberini

Treromsleilighet med 4 + 2 soveplasser (med terrasse)
Leiligheten består av en entré, en stor lys stue med sovesofa og utgang til en ca. 30 m² stor møblert terrasse (da det ligger en bar/restaurant i første etasje, må man være forberedt på litt liv og leven), lite kjøkken med to kokeplater, to soverom med dobbeltseng, der begge har flotte bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, tv og stereoanlegg. Det er heis i bygget.

Bestill deres trivelige terrasseleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i Roma, og til å slappe godt av i denne hyggelige leiligheten. Unn dere et glass vin på deres egen terrasse midt i storbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map