Feriebolig i Roma

Terrazza Barberini Deluxe

 
Terrazza Barberini Deluxe er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Barberini Deluxe er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Barberini Deluxe ligger i fjerde etasje i Via Rasella. Nærmeste t-banestasjon ligger bare 100 meter fra inngangen. Piazza Barberini og Spansketrappen er begge i kort gangavstand. Med god vilje kan du faktisk besøke de fleste av Roms sentrerte attraksjoner til fots.

Sentral og velutstyrt ferieleilighet

Bygningen er utstyrt med heis, og dette er i seg selv en stor lettelse når man bor i eldre bygninger hvor trappegrader pleier å bli høyere og høyere jo mer du nærmer deg de øverste etasjene. Det er utstyrt med oppvaskmaskin og vaskemaskin, wi-fi, aircondition og to bad. Den er ca. 100 m² og har tilgang til en nydelig terrasse med hagebord og stoler. Det passer til lengre opphold for både familie og for to par som vil dele felles stue og kjøkken, men har eget bad tilgjengelig.

Les mer om Terrazza Barberini Deluxe

Leilighetene på Terrazza Barberini Deluxe

Leilighet m. 2 soverom og balkong/terrasse

Leiligheten består av stue med tilgang til terrasse, lyst spisekjøkken med oppvaskmaskin, to soverom med dobbeltseng og to bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map