Feriebolig i Roma

Terrazza Banchi Vecchi

 
Terrazza Banchi Vecchi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Banchi Vecchi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tilbring Roma-ferien i Terrazza Banchi Vecchi, en velholdt og trivelig leilighet med kort avstand til Romas historiske sentrum, men likevel i et rolig strøk et stykke bort fra det larmende nattelivet. I fjerde etasje i en nydelig, gammel bygning i fredelige Via dei Banchi Vecchi, finner dere en lys, lekkert innredet og moderne leilighet med behagelige fasiliteter.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Banchi Vecchi

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Leiligheten består av en stor stue med sofas along, et spisebord og en satelitt-tv med flatskjerm, tilgang til et velutstyrt, åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med oppmuret dusjkabinett og toalett. Fra stuen får dere tilgang til en liten terrasse med bord og to stoler, og herfra kommer dere opp på den omtrent 30 m² store takterrassen med et stort bord, stoler og parasol. Leiligheten er utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Bo midt i Roma og få med dere alt som skjer, samtidig som dere kan senke skuldrene på den deilige takterrassen etter lange dager langs de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Banchi Vecchi

Les personlige anmeldelser av Terrazza Banchi Vecchi som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Banchi Vecchi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Banchi Vecchi

Romslige leiligheter med nydelig terrasse.

Leiligheten ligger i det nydelige området med gode vinbarer og koselige butikker. Selv om det er nært det meste, er det likevel forbausende få turister.

Les mer

God ferieleilighet.

Leiligheten samsvarer med våre forventninger etter beskrivelsen. Det var pent og rent, og installasjonene fungerer tilfredsstillende. Spesielt kjølesystem var uunnværlig i det varme sommerværet. Takterrassen var virkelig god og behagelig å bo på.

Vi fikk en god mottakelse fra utleiers ansatte som selv ringte oss på toget fra flyplassen til Roma. Fra flyplassen prøvde vi å ringe utleier, men vi kom ikke gjennom på grunn av at deres telefonsystemet var overbelastet/nesten umulig å forstå.

Les mer

Midt i smørøyet i Roma!

Vi var to vennepar som delte den sentrale leiligheten i fjerde etasje i et rolig, men også livlig strøk. Etter et par dager begynner folk å hilse på gaten. Deilig og u-dansk!
Det ene av de to rommene var veldig minimalistisk, men bagasjen kunne fordeles i skap andre steder i leiligheten. Vi bodde der i to uker og opplevde våren utvikle seg. Men solen nådde knapt ned til den øverste terrassen, som vi egentlig hadde sett frem til å slikke sol på. Da er det nok bedre å vente til april. Funksjonaliteten på oppvask- og vaskemaskinen var ikke noe å skrive hjem om, så det skjer her istedet. Det var utmerket sentralvarme i leiligheten, og hvis det var mangler ble de fort rettet opp i. Når det gjelder innredningen har hverken Ikea eller Jysk eksistert forgjeves - alt var lyst og kjent.
Mottakelsen fra det lokale byrået var vennlig, hjelpsom og velfungerende, om enn litt rutinepreget: det var mange opplysninger og tips som skulle avgis ved overtakelsen. Den lokale "megleren" var ellers flink til å gi tips om spisesteder o.l., men en del av problemet er nok at gjestene på det tidspunktet kanskje har et større behov for å pakke ut og finne et spisested i nærheten enn å høre på et lengre foredrag av en italiener som speed-snakker på engelsk.

Les mer

Perfekt beliggenhet

Superdeilig leilighet; ren, pen og stille.
Eneste minuset var at internettet ikke virket, ellers er det vanskelig å finne noe å klage på.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Banchi Vecchi

Leiligheten oppfylte på alle måter forventningene våre.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Banchi Vecchi

Les mer
 
search map