Feriebolig i Roma

Terrazza Banchi Vecchi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring Roma-ferien i Terrazza Banchi Vecchi, en velholdt og trivelig leilighet med kort avstand til Romas historiske sentrum, men likevel i et rolig strøk et stykke bort fra det larmende nattelivet. I fjerde etasje i en nydelig, gammel bygning i fredelige Via dei Banchi Vecchi, finner dere en lys, lekkert innredet og moderne leilighet med behagelige fasiliteter.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Terrazza Banchi Vecchi

Treromsleilighet med 4 soveplasser
- Leiligheten består av en stor stue med sofas along, et spisebord og en satelitt-tv med flatskjerm, tilgang til et velutstyrt, åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med oppmuret dusjkabinett og toalett. Fra stuen får dere tilgang til en liten terrasse med bord og to stoler, og herfra kommer dere opp på den omtrent 30 m² store takterrassen med et stort bord, stoler og parasol. Leiligheten er utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Bo midt i Roma og få med dere alt som skjer, samtidig som dere kan senke skuldrene på den deilige takterrassen etter lange dager langs de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map