Feriebolig i Roma

Terrazza Argentina

 
Terrazza Argentina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Argentina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo midt oppi det hele

Det er vanskelig å finne noe mer sentralt enn denne sjarmerende leiligheten, som titter rett ned på Lago di Torre Argentina - de arkeologiske utgravningene som huser mange av byens katter. Flere busser og trikker går forbi her, så her er det bare å hoppe ombord og la sightseeingen begynne. Men det er ikke noe problem å ta føttene fatt heller, da Pantheon (350 meter), Campo de' Fiori (450 meter) og Piazza Navona (500) slett ikke er langt unna.

Slapp av i den hyggelige leiligheten

Terrazza Argentina er enkelt møblert, og kan fremstå litt slitt enkelte steder, men er en koselig leilighet med antikviteter og tradisjonell parkett. Det små kjøkkenet fungerer greit nok for enkel matlaging og ikke minst for å holde drikkevarene kalde. Blir det for varmt i leiligheten er det aircondition, og om kulda setter inn finner dere et greit varmeanlegg. Men leilighetens største skatt er den herlige terrassen. Så mye terrasseplass for to personer er rett og slett ren luksus, spesielt med den utsikten. Terrassedøren fører ut til en lang og small terrasse fra stuen, og i hver ende ligger det en terrasse som hadde vært romslig nok til fire personer - hver! Den ene terrassen er overbygd, den andre er ikke, og den ene er sørvendt og den andre peker mot nord.

Les mer om Terrazza Argentina

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til spennende dager i Roma sentrum, og til å returnere til denne svale og sjarmerende leiligheten for et glass kald vin på terrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Terrazza Argentina

Toromsleilighet med to soveplasser (sjette etasje m/ heis)

Leiligheten består av en stue med spisebord og en liten alkove med soda, et separat kjøkken (to gassblusser, et lite kjøleskap og mikrobølgeovn), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar og toalett, samt en romslig og todelt terrasse, ene delen er overbygd, den andre er ikke. Leiligheten er utstyrt med aircondition og varmeanlegg.

Sjul teksten
 
 
search map