Feriebolig i Roma

Terrazza Apostoli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vi har gitt denne leiligheten kallenavnet "Det Hvite Hus" da det meste av interiøret er hvitt, og den får i tillegg mye dagslys gjennom de vinduene som forsterker effekten. Men Terrazza Apostoli er også en koselig leilighet, og i femte etasje i dette flotte, gamle bygget får dere et perfekt utgangspunkt for deres komfortable ferie i Roma, med kun 450 meter til Trevifontenen og 700 meter til Pantheon. Bygget har heis, men det er likevel noen trappetrinn fra heisen opp til leiligheten.

Nyt alt Roma har å by på

Innta en smakfull frokost i den romslige stuen, med matvarer kjøpt på en av de mange butikkene i området, og nyt morgenkaffen på en de sjarmerende kaféene på vei til Pantheon. La dere fascineres av det elgamle byggets historie, og hvis dere er riktig heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken, en opplevelse utenom det vanlige. Absorber fordums storhet i Colosseum og Forum Romanum, og bli imponert av "bløtekaken" (Vittorio Emanuele II-monumentet) på Piazza Venezia. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en innbydende restaurant i Trastevere på andre siden av elven, og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass god vin på den deilige terrassen.

Les mer om Terrazza Apostoli

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser
- Leiligheten består av en stor stue med sofas along, åpen kjøkkenløsning (to kokeplater, ovn, brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys) og et stort spisebord som med litt godvilje kan få plass til 8 opp til personer. Det ligger en alkove i forbindelse med stuen, og bak en gardin finner dere her en liten seng (omtrent 160 cm lang) og et bad med dusj og toalett. Fra stuen er det også inngang til et soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj og toalett, samt et soverom til med to enkeltsenger. I stuen ligger utgangen til den forholdsvis skjermede terrassen med steinbord og -benker, der det er rikelig med plass til leilighetens gjester. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, vaskemaskin, satelitt-tv og dvd-spiller.

Bestill deres sentrale terrasseleilighet

Se frem til en uforglemmelig ferie i Den Evige Stad med et opphold i Terrazza Apostoli. Slapp av i smakfulle omgivelser og på den herlige terrassen i godt lag. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Barberini

Roma, Lazio

Terrazza Biscione

Roma, Lazio

Terrazza Margutta

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Villa Giada

Imperia, Liguria

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa I Poggioli

Ameglia, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map