Feriebolig i Roma

Terrazza Alessandro III

 
Terrazza Alessandro III er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Alessandro III er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Start dagen med frokost på den luftige takterrassen med en 360 graders utsikt over Romas tak, og utforsk det autentiske hverdagslivet i Roma på kloss hold i Trastevere. Terrazza Alessandro III er en enkel leilighet med flisbelagt gulv, praktiske møbler og nakne vegger, men dere får likevel masse for prisen, spesielt med tanke på beliggenheten kombinert med takterrassen.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (5. etasje u/ heis)
- Leiligheten er fordelt på tre etasjer med inngang i femte etasje. Nederst finner dere en stue med spisebord, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj, toalett og vaskemaskin samt et gjennomgangsrom, der vindeltrappen fører opp til neste plan. Her er det en stue delt opp i to nivåer med en dobbel sovesofa og enda en vindeltrapp opp til takterrassen. Leilighetens tredje plan ligger under inngangsetasjen via enda en vindeltrapp, der det ligger et soverom med dobbeltseng og enda et bad med badekar, dusj og toalett.

Bestill ferieleilighet i Trastevere

Se frem til spennende dager midt i denne folkelige og hyggelige bydelen, og nyt utsikten fra den vidunderlige takterrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Terrazza Alessandro III

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Alessandro III

Les personlige anmeldelser av Terrazza Alessandro III som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Alessandro III. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Alessandro III

Fin leilighet i det sjarmerende Trastevere.

Denne leiligheten er perfekt. Det er dog endel vindeltrapper, så ikke egnet til små barn. Helt fantastisk takterrasse med den flotteste utsikt. Perfekt til to par, da det er to baderom.

Les mer

Takterrassen og beliggenheten

Leiligheten er fordelt på tre etasjer med smale spiraltrapper mellom etasjene. Ikke noe for barnefamilier! Men beliggenheten er perfekt og takterrassen er vidunderlig. Svarte til alle forventningene våre. Vi spiste middag siste kvelden på restauranten som ligger i samme gaten og fikk en svært god middag og god service. De andre kveldene spiste vi også i toppklasse i området. Leiligheten kan virkelig anbefales.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Alessandro III

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Alessandro III

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Alessandro III

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Alessandro III

Les mer
 
search map