Feriebolig i Roma

Terrazza Alessandro III

 
Terrazza Alessandro III er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Alessandro III er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Start dagen med frokost på den luftige takterrassen med en 360 graders utsikt over Romas tak, og utforsk det autentiske hverdagslivet i Roma på kloss hold i Trastevere. Terrazza Alessandro III er en enkel leilighet med flisbelagt gulv, praktiske møbler og nakne vegger, men dere får likevel masse for prisen, spesielt med tanke på beliggenheten kombinert med takterrassen.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (5. etasje u/ heis)
- Leiligheten er fordelt på tre etasjer med inngang i femte etasje. Nederst finner dere en stue med spisebord, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj, toalett og vaskemaskin samt et gjennomgangsrom, der vindeltrappen fører opp til neste plan. Her er det en stue delt opp i to nivåer med en dobbel sovesofa og enda en vindeltrapp opp til takterrassen. Leilighetens tredje plan ligger under inngangsetasjen via enda en vindeltrapp, der det ligger et soverom med dobbeltseng og enda et bad med badekar, dusj og toalett.

Bestill ferieleilighet i Trastevere

Se frem til spennende dager midt i denne folkelige og hyggelige bydelen, og nyt utsikten fra den vidunderlige takterrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Terrazza Alessandro III

Sjul teksten
 
 
search map