Feriebolig i Roma

Terrazza Adriano II

 
Terrazza Adriano II er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Adriano II er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Heldigvis vil du finne en heis som tar deg med opp til 8. etasje og en vidunderlig utsikt. Terrassen på 20 m² ser utover mot Romas største attraksjoner, som Peterskirken, Engelsborg og "bløtekaken". Nyt den store terrassen som også byr på flotte, grønne planter som blir automatisk vannet.

Gled deg over den sentale beliggenheten og den gode innredningen

Den sentrale beliggenheten rett ved siden av Castel Sant'Angelo betyr for deg at du befinner deg i gåavstand til Campo de'Fiori, Piazza Navona, Pantheon og mye mer og det med en komfortabel avstand fra de største turistmassene. Leiligheten er velbeholdt og godt innredet, spesielt stuen er koselig med sin personlige stil og møbler. Leilighetens svakhet er kjøkkenet, for det er litt gammlet, godt brukt og har en praktisk design, men utenom det tilbyr den et uvanlig antall redskaper og utstyr for å være en utleieleilighet. Et sterkt punkt er den populære restauranten med lavpriser og god mat som befinner seg like utenfor døren. Kom og smak på alt det gode Roma kan tilby. Leiligheten er utstyrt med aircondition i spisestuen (vifte inne på soverommet), tv med DVD-spiller og vaskemaskin.

Les mer om Terrazza Adriano II

Toromsleilighet med 2 soveplasser (8. etasje m/ heis)
- Leiligheten har en stue med sofa og spisestue en-suite, et separat kjøkken (fire gasskokeplater, komfyr, mikrobølgovn og kjøleskap), et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Det er også et badekar i leiligheten, men da vannet er fullt av rust og andre urenheter ser det ikke spesielt fristende ut.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Adriano II

Les personlige anmeldelser av Terrazza Adriano II som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Adriano II. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Terrazza Adriano II

Nydelig beliggenhet.

Deilig leilighet, ren og fin. Beliggenheten er et godt utgangspunkt for hele ROMA, alle severdigheter kan nåes til fots. Restauranter og innkjøpsmuligheter like utenfor gatedøren er et stort pluss.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Adriano II

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Adriano II

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Adriano II

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Adriano II

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Adriano II

Les mer
 
search map