Roma Ruinene i Forum Romanum

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Utgravninger siden 1870

Forum oppsto mellom Palatinerhøyden mot sør, Capitolhøyden mot vest, Velia mot øst og Quirinale mot nord i et område som opprinnelig var en gravsplass fra jernalderen. Gjenneom hele middelalderen lå stedet øde og det var derfor først i Renessansen at man ble klar over betydningen. Forum bød på markeder, fenglser, underholdning, monumenter og templer, alle sammen bygget av forskjellige keisere som kjempet om å etterlate de mest imponerede sporene. Helt siden 1870 har det vært utgravninger og man har funnet mange forskjellige bygninger fra forskjellige perioder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Inntakte bygg

De aller første ruinene stammer fra 500 f.Kr, men ettersom det i år 300 f. Kr oppsto mange brann i Forum, er det mange av byggene som er mangelfulle. For eksempel har det blitt resirkulert materialer fra de gamle byggene og blirr gjort om til nye. All marmoren ble brent og ble til kalk. På torget finnes det mange viktige monumenter. En av dem er av Titus fra år 81 og som ligger på det høyeste punktet av Romas eldste vei, Via Sacre - den hellige veien. På denne veien som går gjennom Forum Romanum ble det ofte feiret og det foregikk flere triumtog. Senatatsbygninen Curia er det eneste intakte bygget på Forum Romanum. I mange år ble det brukt som kirke, noe som betyr at den fortsatt den dag i dag er intakt.

 
 

Anbefalinger for deg

Terrazzo Coronari

Roma, Lazio

Terrazza Lupa

Roma, Lazio

Terrazza Gabrielli

Roma, Lazio

search map