Hotell i Roma

Rome Glam Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i det autentiske Monti-strøket

Å bo i det hyggelige Monti-strøket, som også kan betegnes som Romas latinerkvarter, er både perfekt og strategisk hvis du ønsker å utforske Den Evige Stad til fots. Mange av de historiske severdigheter ligger i gangavstand fra hotellet, og området er fullt av restauranter, vin-barer og kunstgallerier. Området har blitt et sant Mekka for ikke minst yngre turister, men det er også et herlig sted å være for den litt eldre generasjonen. Rome Glam Hotel ligger tett på noen av byens mest betydningsfulle museer og monumenter, bl.a. Palazzo delle Esposizioni, Piazza Venezia, Spansketrappen, Nasjonalmuseet, Quirinalet og kirken Santa Maria Maggiore. Fra hotellet tar det kun ca. 10 minutter å spasere til Spansketrappen og Colosseum.

Moderne stil

Rome Glam Hotel er et supermoderne hotell. Du kan helt sikkert finne billigere hoteller i området, men hvis du setter pris på god service og ekte gjestfrihet er nok dette likevel det rette valget. Frokost-bufféten har et svært godt utvalg av både varme og kalde produkter som gir deg mulighet for den perfekte starten på dagen. I de varme sommermånedene kan du også spise frokost ute på terrassen. Hvis du får lyst på en drink eller snacks i løpet av ettermiddagen kan du besøke lounge-baren eller trekke opp på takterrassen der du samtidig kan nyte utsikten over Romas historiske sentrum. Om kvelden er det mange muligheter for å finne en god restaurant i lokalområdet.
Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi til sine gjester, slik at du kan planlegge morgendagens eventyr i ro og mak på hotellrommet eller i baren.

Les mer om Rome Glam Hotel

Pent innredede og romslige rom

Hotellet tilbyr i alt 59 elegante og pene rom innredet i moderne stil. Det er flere forskjellige romtyper, og alle rommene har som minimum aircondition, gratis Wi-Fi, kaffe- og te-fasiliteter, minibar, safe og satellitt-tv. Badene har toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Rome Glam Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map