Hotell i Roma

Rome Garden Hotel

 
Rome Garden Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Rome Garden Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjør som romerne

Roma er favoritt reisemålet for de aller fleste av Italias elskere. Når du først har forelsket deg i Romerrikets høyborg, er sjansen for at du vil komme igjen ganske stor. Mange velger å bo ved stasjonen pga. prisene, men de fleste drømmer om å bo i det gamle historiske sentrum, hvor prisene er betydelig høyere, eller i den populære bydelen Trastevere, hvor prisene ikke er mer forskjellig og autensiteten er begrenset. Har du en drøm om å leve som romerne, å bo i en gammel aristokratisk villa fra slutten av 1800-tallet, omgitt av en vakker hage, å gå på markedet med de pratsomme husmødrene og drikke kaffe med lokalbefolkningen på deres favoritt café, da er Hotel Rome Garden et godt eksempel på det rette stedet for deg - og det gjelder også prisen.

Oppdag den ekte romersk lokalfargen

Her bor du fortsatt i gangavstand til mange av Romas attraksjoner, men hvis du ønsker å "gjøre som romerne" - hoppe du på lokal bussen og på bare 10 minutter står du i hjertet av byen, eller hvis du foretrekker metroen, tar du den nærmeste, hvor stasjonen kalles Policlinico. På Rome Garden bor du i riktige Roma, blant ekte romere. De mange gode restaurantene som du finner i det lokale området, lager ekte romerske spesialiteter, for her er det ikke turistene som preger gjestelisten, men romere i flere generasjoner.

Les mer om Rome Garden Hotel

Ha det gøy i hagen etter dagens opplevelser

Hotel Rome Garden ligger i en gammelt herskapsvilla, som ligger litt tilbaketrukket fra gaten Via Nomentana, omgitt av en vakker hage hvor du kan kose deg etter dagens opplevelser, nyte en drink eller lese en god bok. Enten du er i Roma på en romantisk ferie eller på forretningsreise, har hotellet mye å tilby. Ssetter du pris på litt gammeldags atmosfære kombinert med moderne komfort, vil du føle deg hjemme her. Hotellet har en liten resepsjon, en koselig stue, frokostrom og som nevnt en vakker hage. Hvis du ankommer med bil, er det parkeringsplass på stedet etter først til mølla-prinsippet, men siden bussene kjøre rett utenfor døren, anbefaler vi offentlig transport. Det er gratis wi-fi på hotellet.

Klassiske rom med god komfort

Det er totalt 34 rom på Rome Garden i ulike kategorier, alle er pent innredet i en klassisk stil. Rommene har telefon, satellitt-TV, minibar, safe, aircondition, wi-fi, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Rome Garden Hotel

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Rome Garden Hotel

Les personlige anmeldelser av Rome Garden Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Rome Garden Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Rome Garden Hotel

Bedømmelse av Rome Garden Hotel

Les mer

Bedømmelse av Rome Garden Hotel

Les mer

Helg i Roma

Helt OK hotell utenfor det mest sentrale Roma, men definitivt gangavstand til den gamle delen. Hyggelig med restauranter i området med et annet prisbilde enn nede rundt Spansketrappen. Muligens noe høylytt men absolutt ikke noe problem. Frokost med omelett, eggerøre, pølse, yoghurt, fruktsalat og så videre var velgjort etter vår smakløk. Hyggelig personale og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.

Les mer
 
search map