Hotell i Roma

Romanico Palace Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bildene sier det meste, men et par ord kan vel ikke skade i beskrivelsen av Romanico Palace Hotel. Denne perlen ligger i det fasjonable og fredelige nabolaget bak Spansketrappen, tett på Via Veneto og den store Villa Borghese-parken.

Stilsikkert gjennomført

Hotellet er særdeles velholdt, og det fortjener udiskutabelt sine fire stjerner langt mer enn mange andre hoteller i Roma. Både rom, lobby, bar, hall og ikke minst frokostsalen i 8. etasje med utsikt over byens tak er gjennomført stilsikre, og det på en meget behagelig måte.

Les mer om Romanico Palace Hotel

Treningsfasiliteter

At det er døgnåpen resepsjon (uten språkproblemer), aircondition, trådløs internettforbindelse (mot betaling), roomservice, mulighet for barnevakt osv. virker nesten overflødig å bemerke. I kjelleren finner du dessuten velvære- og treningsfasiliteter.

Sjarmerende rom

Rommene er klassiske i innredningen med en elegant finish. Hvert rom har satellitt-tv med LCD-skjerm, Wi-Fi (mot betaling), minibar, safe, et bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Deluxe-rommene har i tillegg et luksus-bad i marmor og er dekorerte med originale fresker. Alle rommene er for ikke-røykere.

Les om rommene på Romanico Palace Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map