Hotell i Roma

Residenza Paolo VI

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du direkte på Petersplassen

Det helt unike ved Residenza Paolo VI er unektelig beliggenheten, ikke minst terrassen med utsikt over Petersplassen. Andre viktige attraksjoner i det historiske sentrum som Pantheon, Piazza Navona, Trevifontenen og Campo de 'Fiori ligger alle innenfor en halv times gange fra Residenza Paolo VI. Du komme deg lett rundt i byen med offentlig transport, ekspress buss nr. 40 stopper blant annet her, samt flere andre.

Historiens vingesus - eller er det englene?

Omgivelsene er gjennomsyret av historie, for Residenza Paolo VI ligger i et gammelt kloster. Nedenfor hotellet, på gateplan finner du Vatikanets offisielle suvenirbutikk. Hotellets innredning er klassisk, selv om noen kanskje kalle det litt umoderne. Men hotellet tilbyr komfort og følelsen av gjestfrihet er solid.

Les mer om Residenza Paolo VI

Nyt utsikten fra en felles terrasse

Du starter dagen med en amerikansk frokost med et godt utvalg av søt og salt. Når du kommer tilbake etter en dag med sightseeing kan du slappe av og nyte en drink eller et lett måltid på terrassen med en guddommelig utsikt over Pavens Palass. Terrassen og baren er åpen på ettermiddagen til sent på kvelden. Det er WiFi på hele hotellet, inkludert på rommene.

Klassisk innredede rom

Residenza Paolo VI tilbyr 35 klassisk innredede rom i forskjellige kategorier. De minste dobbeltrommene er relativt små, med en senge bredde på 140 cm. Her står sengen opp mot veggen, og det er derfor sengen bare er tilgjengelig fra den ene siden. Hvert rom er praktisk og behagelig, uansett størrelse. Rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, safe, minibar, Wi-Fi, og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Residenza Paolo VI

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map